Grembosiu.. u nas takich targów nie ma, a przynajmniej ja nic nie wiem... ale fontanna czy kwietnik czekały na ciebie, bo są jak od kompletu do domu i ogrodu

A teraz nie ogrodowo......
Ja niedzielę miałam wnuczkową, pierwszy raz sam na sam cały dzień

Wreszcie był tylko mój
Wiec i forum poszło w odstawkę .... jest bardzo grzeczny za co jestem Ci (i Kasi Bawarce) wdzięczna. Teraz cały czas sie śmieję, że z Forum największa rzecz rzecz jaką wyniosłam to spokojne noce i dnie dzięki kropelkom. Od czasu kropelek Muminek odzyskał radosć życia i my też..... a młodzi noce w łóżku zamiast biegania z dzieckiem płaczącym po schodach... bo to przynosiło trochę ulgi... darł sie cały czas. Dla młodych matek i młodych Babć... piszę ... Sab Simplex to najlepsze krople na świecie.. Teraz młody jak o 21 zje, to śpi do 6 rano

I w zasadzie wogle nie płacze, tylko jak sygnalizuje, że chce jeść, spać, albo coś tam nie pasi.. Piszę to u Ciebie.. bo to tu dowiedziałam sie nazwy kropli i że pomogło..
Pytałaś sie mnie czy już małego zanurzali... odpowiadam i u Ciebie, bo u mnie to jakiś zwariowany pociąg na który i ja nie zdążam wsiąść.. Zasięgnęli opinii koleżanki która jest instruktorką od pływania i nauki małych dzieci.. i poinstruowani i pod okiem pani instruktor.. zrobili pełne zanurzenie.... bawili sie w wodzie (tym razem poszli gdzie jest ciepłą woda) pół godziny.. i Muminek po każdym wyjęciu z zanurzenia robił wielkie zdziwione oczy... ale podobało sie mu

Potem kładli go na brzuchu na takim czymś co sie nie zanurza i wtedy raz sie popłakał, bo słabo trzyma jeszcze głowę do góry w pozycji na brzuchu ... i ciężka głowa spadła i walnęła o powierzchnię wody na płask.. Ale zaraz zabawili.. i zapomniał, że na twarz sie nie pada na wodę bo trochę boli...

Młodzi są instruktorami różnych sportów i nie dopuszczają takiej opcji, by .... młody nie poszedł w ich ślady.. i chyba ma to w genach, bo wszytko co nie do końca normalne dla przeciętnych ludzi jemu sprawia przyjemność .
Ufff... ale sie rozpisałam.. mam nadzieję, że Danusia wybaczy tematy poza ogrodowe...a teraz ma być ciepło wiec rozstawiamy chyba swój basen.. niby fajnie, a z drugiej strony zabierze mi ten potfór ładne osie widokowe w ogrodzie ..
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.