Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » A miało być tak pięknie....

A miało być tak pięknie....

AniaDS 12:02, 18 sty 2014

Spory kawałek będzie trzeba na tych nóżkach przejść
Milka 13:16, 18 sty 2014

Reniu gratki i juz o twojej pielgrzymce do Bogdzi głośno, nóżki odkryte, znaczy się ciepło idzie
Bogdzia 16:27, 18 sty 2014

Reniu avatarek śliczny . Na pielgrzymke sie zbierajcie bo ja juz na Was czekam , jak tak głośno o niej będzie to może sie tyle ludzi uzbiera co do Częstochowy ,.Pozdrówka.
Agania 17:01, 18 sty 2014

Wiosenny awatarek super, ja też wiosnę czuję już w powietrzu, a Bogdzia na pielgrzymów czeka tylko patrzeć jak wszędzie rodki zakwitną
an_tre 18:14, 18 sty 2014

Bogdzia napisał(a)
Reniu avatarek śliczny . Na pielgrzymke sie zbierajcie bo ja juz na Was czekam , jak tak głośno o niej będzie to może sie tyle ludzi uzbiera co do Częstochowy ,.Pozdrówka.
a pomieścisz wszystkich? bo ja też chcem
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
gusiarz 18:04, 19 sty 2014

Mala_Mi napisał(a)
Renia jak czytałam o diecie Gusiaczka i ciastkach z dziurką to też miałam napisać... trzeba jeść tylko dziurki.. byłaś szybsza
A autko podreperujemy i pojedziemy.. a co... zawsze mamy naszych eMusiów gotowych do ratunku
Na razie skłąd osobowy na pielgrzymkę do Bogdzi to .. ja, Renia, Madzia, Marzenka z O!.. Alinka też che.. ale chyba z Krakowa przez Rzeszów do Łodzi to goooopi pomysł... Po Wycieczce z Konstancją na Dolny Śląsk przez Rzeszów jako najszybsza trasa komunikacji... teraz rzucam okiem na mapę

Nawet dziurki tuczą... bo tam w dziurce kremik oczko puszcza ... ale dałam rady i się nie skusiłam
Rench 16:57, 20 sty 2014

viva napisał(a)
A gdzie pielgrzymka idzie

ViVo do Rododendronowego się wybieramy Do Rododendronowego....
Rench 16:58, 20 sty 2014

Marzena2007 napisał(a)
Renia na nogach do Łodzi.... Toż to pech

Madżen,to ma pecha zażegnać
Rench 17:05, 20 sty 2014

Gusiarz, Leon- Nogi za szybko odsłoniłam
Od dwóch dni jakieś choróbsko mnie trzyma,nos urywa
Rench 17:09, 20 sty 2014

Mala_Mi napisał(a)
Renia jak czytałam o diecie Gusiaczka i ciastkach z dziurką to też miałam napisać... trzeba jeść tylko dziurki.. byłaś szybsza
A autko podreperujemy i pojedziemy.. a co... zawsze mamy naszych eMusiów gotowych do ratunku
Na razie skłąd osobowy na pielgrzymkę do Bogdzi to .. ja, Renia, Madzia, Marzenka z O!.. Alinka też che.. ale chyba z Krakowa przez Rzeszów do Łodzi to goooopi pomysł... Po Wycieczce z Konstancją na Dolny Śląsk przez Rzeszów jako najszybsza trasa komunikacji... teraz rzucam okiem na mapę

Z Tobą to nawet z Krakowa przez Rzeszów do Łodzi, będzie na skróty Damy radę