Mirka nie jest tak zle z twoja roslinnoscia. Piszesz ze bylinowa zamarla, odzyje wiosna nie martw sie. Nic nie rob, natura da rade.
A teraz odnosnie domku. Jaki fajny taki zgrabny tez taki chcialam postawic parterowy, ale eM mowi dostawmy jeszcze gore bedzie wiecej miejsca dla przyjezdnych.
Najwaznjejsze, ze masz juz pod dachem, okna wstawione wiec przeciagow nie ma.
Mozna srodek ocieplac chodzi mi o sufity-strych. Czy bedziesz ocieplac na zewnatrz pewnie tak ale nie teraz, chociaz jak nie ma mrozu mozna ocieplac. Daj dobry styropian nie welnę bo myszy wchodza w ocieplenie. DOBRE Ocieplenie domu to mniejsze koszta ogrzewania.
Zreszta pewnie Mirka wszystko przesledzilas z Emem,. Ale doradzam aby dobrze wszystko wyszlo.
W samą porę zakończone grubsze prace. Jednak dom w ogrodzie to zupełnie inna jakość życia. Trzymam kciuki za dalsze postępy prac i przeprowadzkę. Pozdrawiam.
I... nie wiem co bardziej podziwiać
Preriowe ostatnie zdjęcie, bo jest po prostu cudowne, Mirko Czy fajny domek, w którym widzę zapowiedź deskowanych z belkami sufitów
Elu tak mi mów tak mi mów dzięki za rady.
Na ten rok kończymy prace.Jeszcze szambo nam wykopią i roboty ziemne zakończone.
Dziś wreszcie miałam czas uporządkować trochę rabaty
Wykopałam dalie i powiązałam trawy, wycięłam część bylin i zrobiło się ciemno. Fotek brak.