Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mirkowy ogród (początki)

Mirkowy ogród (początki)

Mirka 20:27, 24 lis 2018

anka_ napisał(a)
Ale super Mirko, że domek już stoi. Wyobrażam sobie jak bardzo się cieszysz.
Cieszę się Aniu że już nie będę musiała siedzieć w garażu jak deszcz pada
ElzbietaFranka 22:53, 24 lis 2018

Mirka nie jest tak zle z twoja roslinnoscia. Piszesz ze bylinowa zamarla, odzyje wiosna nie martw sie. Nic nie rob, natura da rade.

A teraz odnosnie domku. Jaki fajny taki zgrabny tez taki chcialam postawic parterowy, ale eM mowi dostawmy jeszcze gore bedzie wiecej miejsca dla przyjezdnych.
Najwaznjejsze, ze masz juz pod dachem, okna wstawione wiec przeciagow nie ma.
Mozna srodek ocieplac chodzi mi o sufity-strych. Czy bedziesz ocieplac na zewnatrz pewnie tak ale nie teraz, chociaz jak nie ma mrozu mozna ocieplac. Daj dobry styropian nie welnę bo myszy wchodza w ocieplenie. DOBRE Ocieplenie domu to mniejsze koszta ogrzewania.
Zreszta pewnie Mirka wszystko przesledzilas z Emem,. Ale doradzam aby dobrze wszystko wyszlo.

Mirka bardzo fajny tak trzymac.
Agania 22:55, 24 lis 2018

Domek jest cudny i fajnie, że już jest...będziesz śnić o wiośnie
Gosialuk 23:00, 24 lis 2018

W samą porę zakończone grubsze prace. Jednak dom w ogrodzie to zupełnie inna jakość życia. Trzymam kciuki za dalsze postępy prac i przeprowadzkę. Pozdrawiam.
pestka56 11:45, 25 lis 2018

I... nie wiem co bardziej podziwiać
Preriowe ostatnie zdjęcie, bo jest po prostu cudowne, Mirko Czy fajny domek, w którym widzę zapowiedź deskowanych z belkami sufitów
Mirka 16:18, 25 lis 2018

ElzbietaFranka napisał(a)
Mirka nie jest tak zle z twoja roslinnoscia. Piszesz ze bylinowa zamarla, odzyje wiosna nie martw sie. Nic nie rob, natura da rade.

A teraz odnosnie domku. Jaki fajny taki zgrabny tez taki chcialam postawic parterowy, ale eM mowi dostawmy jeszcze gore bedzie wiecej miejsca dla przyjezdnych.
Najwaznjejsze, ze masz juz pod dachem, okna wstawione wiec przeciagow nie ma.
Mozna srodek ocieplac chodzi mi o sufity-strych. Czy bedziesz ocieplac na zewnatrz pewnie tak ale nie teraz, chociaz jak nie ma mrozu mozna ocieplac. Daj dobry styropian nie welnę bo myszy wchodza w ocieplenie. DOBRE Ocieplenie domu to mniejsze koszta ogrzewania.
Zreszta pewnie Mirka wszystko przesledzilas z Emem,. Ale doradzam aby dobrze wszystko wyszlo.

Mirka bardzo fajny tak trzymac.

Elu tak mi mów tak mi mów dzięki za rady.
Na ten rok kończymy prace.Jeszcze szambo nam wykopią i roboty ziemne zakończone.
Dziś wreszcie miałam czas uporządkować trochę rabaty
Wykopałam dalie i powiązałam trawy, wycięłam część bylin i zrobiło się ciemno. Fotek brak.
Mirka 16:21, 25 lis 2018

Agania napisał(a)
Domek jest cudny i fajnie, że już jest...będziesz śnić o wiośnie
Dziękuję bardzo Agatko dawno mi się nic nie śniło.
Mirka 16:22, 25 lis 2018

Gosialuk napisał(a)
W samą porę zakończone grubsze prace. Jednak dom w ogrodzie to zupełnie inna jakość życia. Trzymam kciuki za dalsze postępy prac i przeprowadzkę. Pozdrawiam.
Gosiu trzymaj i to mocno. Dzięki
Mirka 16:36, 25 lis 2018

pestka56 napisał(a)
I... nie wiem co bardziej podziwiać
Preriowe ostatnie zdjęcie, bo jest po prostu cudowne, Mirko Czy fajny domek, w którym widzę zapowiedź deskowanych z belkami sufitów
Kasiu to miłe co piszesz, dziękuję . Co do belek to tak miało być że będą widoczne. Ale niestety dach jest na wiązarach i łączenia by były widoczne.
pestka56 12:21, 26 lis 2018

E tam, łączenia są modne. Ja bym nie zasłaniała. Muszę obejrzeć dokładniej. Te łączenia ta takie metalowe płytki, paski, kątowniki itp. ?