Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Anita1978 19:26, 12 sie 2013

Ale pięknie! Takie zdjęcia z perspektywy lubię! Widać całokształt! Ale pracy miałaś!
Sharlee 20:05, 12 sie 2013

Irenko czy w Twoim pięknym ogrodzie nie ma czasem buka tricolor? i to jeszcze szczepionego? Tak coś mi się w głowie kołacze... Jeśli tak napisz proszę jak się sprawuje, i czy przez cały czas zdobi purpurowo-różowymi listkami? Pytam o to gdyż widziałam ostatnio w szkółce maleńki okaz za 150 zł i na dodatek jedynie nowe listki były w takim kolorze, reszta szaro-zielono-biała.
grazyna 20:28, 12 sie 2013

irena_milek napisał(a)

Skąd Ty takie pomysły masz Irenko ? Jestem w pozytywnym szoku patrząc na te zdjęcia Przejrzałam strony z pokazem ogromu prac w Twoim / Waszym ogrodzie i... gdy tu zajrzałam pierwszy raz, pomyslałam sobie, jak im fajnie, wszystko duże, zarośnięte, tylko siadać i delektować się, kontemplować otoczenie
A teraz taka rewolucja !
I doczytuję o planach remontu domku letniego, który najlepszy jest zimą, w styczniu na tarasie
Letni on czy zimowy ?

Buziak
popcorn 20:49, 12 sie 2013

Cudnie u Ciebie Irenko, cofnęłam się trochę. Widoki niesamowite, ile macie tam przestrzeni!! Żurawkowe pola boskie, a ile bukszpanów! I ta chatka Muszę się kiedyś wprosić przy okazji pobytu we Wrocku

pozdrawiam!!
ewa004 20:56, 12 sie 2013

Ale dałaś czadu tymi fotkami ......bosko A te Rh ......przecudnie będzie jak zakwitną
Pozdrawiam pracusiu ,odpocznij trochę
sylllwia 21:05, 12 sie 2013

Ale kawał dobrej roboty wykonaliście, widoki z Twojego ogrodu śliczne
reni 21:11, 12 sie 2013

Irenko toż to u ciebie istna rewolucja ogrodowa..ależ pięknie
rozajerycha 21:17, 12 sie 2013

Miła moja tak mi coś wyskakiwało na 08 sierpnia,że urodziny ...?

Bardzo fajnie na twoim terenie,ten bukszpan jest ładny dwubarwny.Inny niż te co mamy .Znam go oczywiście z poprzedniego sezonu pamiętam ,że był taki u ciebie niejeden.Okna zawaliste ))))))))))))
Buzim i pozdrawiam Miła .

Aha na sesję muszę audiencje najpierw u Katarzyny zaliczyć dopiero może coś z tego będzie ))))))))))))))))))
Pszczelarnia 21:18, 12 sie 2013

Sharlee napisał(a)
Irenko czy w Twoim pięknym ogrodzie nie ma czasem buka tricolor? i to jeszcze szczepionego? Tak coś mi się w głowie kołacze... Jeśli tak napisz proszę jak się sprawuje, i czy przez cały czas zdobi purpurowo-różowymi listkami? Pytam o to gdyż widziałam ostatnio w szkółce maleńki okaz za 150 zł i na dodatek jedynie nowe listki były w takim kolorze, reszta szaro-zielono-biała.

Buki takie kosztują max. 45 zł. na D. Śląsku. Irenka go ma na pewno. Wszystkie Tricolory są szczepione.
Mala_Mi 21:22, 12 sie 2013

Zapomniałam napisać, że te okienka mi się podobają najbardziej
Gdziś na wątku jakimś widziałam super inspiracje.... zaraz odszukam, bo nie pamiętam tego wątku bo on nowy ...