Irenko czy w Twoim pięknym ogrodzie nie ma czasem buka tricolor? i to jeszcze szczepionego? Tak coś mi się w głowie kołacze... Jeśli tak napisz proszę jak się sprawuje, i czy przez cały czas zdobi purpurowo-różowymi listkami? Pytam o to gdyż widziałam ostatnio w szkółce maleńki okaz za 150 zł i na dodatek jedynie nowe listki były w takim kolorze, reszta szaro-zielono-biała.
Skąd Ty takie pomysły masz Irenko ? Jestem w pozytywnym szoku patrząc na te zdjęcia Przejrzałam strony z pokazem ogromu prac w Twoim / Waszym ogrodzie i... gdy tu zajrzałam pierwszy raz, pomyslałam sobie, jak im fajnie, wszystko duże, zarośnięte, tylko siadać i delektować się, kontemplować otoczenie
A teraz taka rewolucja !
I doczytuję o planach remontu domku letniego, który najlepszy jest zimą, w styczniu na tarasie
Letni on czy zimowy ?
Cudnie u Ciebie Irenko, cofnęłam się trochę. Widoki niesamowite, ile macie tam przestrzeni!! Żurawkowe pola boskie, a ile bukszpanów! I ta chatka Muszę się kiedyś wprosić przy okazji pobytu we Wrocku
Miła moja tak mi coś wyskakiwało na 08 sierpnia,że urodziny ...?
Bardzo fajnie na twoim terenie,ten bukszpan jest ładny dwubarwny.Inny niż te co mamy .Znam go oczywiście z poprzedniego sezonu pamiętam ,że był taki u ciebie niejeden.Okna zawaliste ))))))))))))
Buzim i pozdrawiam Miła .
Aha na sesję muszę audiencje najpierw u Katarzyny zaliczyć dopiero może coś z tego będzie ))))))))))))))))))
Zapomniałam napisać, że te okienka mi się podobają najbardziej
Gdziś na wątku jakimś widziałam super inspiracje.... zaraz odszukam, bo nie pamiętam tego wątku bo on nowy ...