Irenko napracowałam się na dziś koniec roboty w ogrodzie teraz trzeba wymyśleć co obsadzić na rabatach.... Wieczorkiem na imprezkę się wybieram , czyli planowanie na jutro zastawiam....
Irenko, też mam taką jedną hortensję spadkową której nie znam a już pączki wypuszcza
też ma zaciszne miejsce.
Pozdrawiam na weekend, nie wykluczone że będę jeszcze kilka razy się pogościć jak dasz dużo fotek
Irenko pozdrawiam marcowo Dziś podziałałam w ogrodzie U mnie też wszystko puszcza pąki
Jak spadnie ciepły deszcz to za tydzień listki będą Nie wiem czy to dobrze ale może już wiosna będzie, szpaki przyleciały Buziam.
Witaja Irenko w marcową sobotęZrobiłam dziś przegląd moich sadzonek bukszpanków,cisów i roślinki od ciebie(pamiętasz chowałam do piwnicy)i o dziwo wszystko już ma przyrosty i znów mam dylemat czy wystawić na zewnątrz nie zmarzną :jak myślisz w nocy jeszcze na minusie przecież
Mówisz, że kopce w różach rozgarnąć..... oj, oj, oj.. a myślałam, że najgorsze i najpilniejsze zrobiłam.. prawie zrobiłam.... tu znów w kłujoki... opuncję prawie całą wyrzuciłam... resztę M uratował.. ale i tak ją wyciepię..