Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

mati7632 18:48, 08 maj 2014

Cudowny ogród a najbardziej spodobały mi się łubiny
Urszulla 19:42, 08 maj 2014

ależ Ci się werbena nasiała
moje marzenie
w tym roku mam odrobinkę z 1 sadzonki od Sebka
I Twoja hosta olbrzymka rośnie - jak się cieszę nie masz pojęcia
AlicyaLK 19:53, 08 maj 2014

Irenko,
pochodziłam sobie po Twoim ogrodzie i będę wracać Piękne masz rabatki pod drzewami i widzę, że drzewa masz wysoko podcięte, tak więc na rabatkach jest jasno ja swoje też jeszcze przytnę... nie wiem dlaczego nie bałam się je ciachnąć wyżej, ale teraz, jak zobaczyłam u Ciebie, to już jestem zdecydowana Pozdrawiam
barbara_kraj... 22:30, 08 maj 2014

Irenko, co fotka, to z mojej strony same okrzyki zachwytu! Pięknie jest! Masz dobrą rękę do roślin, czego dotkniesz, to rośnie jak na drożdżach!
Ciekawe, kiedy Maja do Ciebie zawita? Powinna...
GorAna 22:33, 08 maj 2014

Irena!!!!!!!!.......cu-do-wny Twój ogród....każde następne zdjęcie piękniejsze od poprzedniego....a ilość gatunków powala.....gdzie Ty to wszystko mieścisz?
Pozdrawiam
Madzenka 23:16, 08 maj 2014

Za chwilę będzie festiwal kwitnących rh ciebie!
Mala_Mi 23:53, 08 maj 2014

Ależ oczy napasłam przed spaniem Było co podziwiać... wisteria - czad, tamaryszek - megaczad, i jak nie jestem fanką białych kwiatów to różaneczniki wymiatają.. sama nie wiem co chwalić... ale wybieram 3 miejsca na podium jak wyżej
Tusiala 10:23, 09 maj 2014

Irenko nie masz sumienia......... tyle stron przez tydzień
Ależ wszystko wystrzeliło. To jakby inny ogród. Tydzień czasu mnie nie było a wszystko niesamowicie poszło w górę. Gra cieni i świateł....... uwielbiam
Milka 14:12, 09 maj 2014

barbara_krajewska napisał(a)

Urzeka mnie ta różowa chmura tamaryszkowego kwiecia. Rośnie taki przy sąsiednim bloku. Którejś wiosny przycięli go mocno i zastanawiałam się, czy odbije. Odbił i aktualnie kwitnie. Choć to jeszcze nie pełnia kwitnienia a już trzeba na nim zawiesić oko

Basiu, one dobrze znoszą cięcie, zresztą nawet wielkie konary przy większych wichurach potrafią się wyłamać; swój tniemy, bo inaczej inne rośliny bez szans, ale na jesień śmieci, że hej, ale znowu, co nie śmieci?...połowa przeszłą na sąsiednią posesję, póki co, niczyja, ale potem ktoś zażąda abyśmy przycięli, co też zrobimy
pozdrawiam
róże stare, wyrosły do nieba w poziomie
Milka 14:19, 09 maj 2014

eda napisał(a)
Irenko śliczne kwitnienia tamaryszek delikatny jak u mnie tylko ja mam mikry i mam wrażenie że biały będzie miał grubsze kwiotki Buźiaki zostawiam

Kochana, urosną, one do 1m są w stanie za sezon pójść
a z białym nigdy się nie spotkałam, koniecznie pokazuj, jak będzie kwitł, bardzo jestem go ciekawa
pozdrawiam
a i rada, skracaj go już teraz w jakąś formę, będzie ładniejszy