ależ Ci się werbena nasiała
moje marzenie
w tym roku mam odrobinkę z 1 sadzonki od Sebka
I Twoja hosta olbrzymka rośnie - jak się cieszę nie masz pojęcia
Irenko,
pochodziłam sobie po Twoim ogrodzie i będę wracać Piękne masz rabatki pod drzewami i widzę, że drzewa masz wysoko podcięte, tak więc na rabatkach jest jasno ja swoje też jeszcze przytnę... nie wiem dlaczego nie bałam się je ciachnąć wyżej, ale teraz, jak zobaczyłam u Ciebie, to już jestem zdecydowana Pozdrawiam
Irenko, co fotka, to z mojej strony same okrzyki zachwytu! Pięknie jest! Masz dobrą rękę do roślin, czego dotkniesz, to rośnie jak na drożdżach!
Ciekawe, kiedy Maja do Ciebie zawita? Powinna...
Irena!!!!!!!!.......cu-do-wny Twój ogród....każde następne zdjęcie piękniejsze od poprzedniego....a ilość gatunków powala.....gdzie Ty to wszystko mieścisz?
Pozdrawiam
Ależ oczy napasłam przed spaniem Było co podziwiać... wisteria - czad, tamaryszek - megaczad, i jak nie jestem fanką białych kwiatów to różaneczniki wymiatają.. sama nie wiem co chwalić... ale wybieram 3 miejsca na podium jak wyżej
Irenko nie masz sumienia......... tyle stron przez tydzień
Ależ wszystko wystrzeliło. To jakby inny ogród. Tydzień czasu mnie nie było a wszystko niesamowicie poszło w górę. Gra cieni i świateł....... uwielbiam
Basiu, one dobrze znoszą cięcie, zresztą nawet wielkie konary przy większych wichurach potrafią się wyłamać; swój tniemy, bo inaczej inne rośliny bez szans, ale na jesień śmieci, że hej, ale znowu, co nie śmieci?...połowa przeszłą na sąsiednią posesję, póki co, niczyja, ale potem ktoś zażąda abyśmy przycięli, co też zrobimy
pozdrawiam
róże stare, wyrosły do nieba w poziomie