Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

malkul 21:30, 13 lip 2014

Milka napisał(a)

irach ciach

Irenko mistrzowskie polączenie słów
Milka 12:36, 14 lip 2014

Sebciu........i to jaki wysyp tych spotkań, ja osobiście jeszcze mam w planie 3 spotkania do naszych forumowiczów, zobaczymy czy się uda i czekam na rewizyty

Zbysiu
....masz rację, mogłyśmy sobie pogadać, popatrzeć, podumać, co i jak zmienićpozdrówka

Gosiu....może być za rok, a spotkanie obowiązkowe i na dłużej

Aga.....koniecznie buczki, śliczne mają i ta cena!! no i ten na soliter buk kolumnowy objadłam się rybką na zapas, ale mam spust

Danusiu...bardzo lubię takie kameralne spotkania, można obgadać problemy ogrodowe, coś zobaczyć, bo i szkółkę zaliczyłyśmy i wróciłam z hortensjami i dereniem Świdwa
hortensje posadzone w las do rh, tam też przesadziłam przypalone żurawki, niech się regenerują, a potem pomyślę o nowym miejscu...nie dam rady podlać tego wszystkiego, czyli wszystkie zmiany teraz dotyczą zmiany miejsc roślin z powodu suszy..

Polinko.....krytyki nie było, bo u ciebie błysk, szukałam choć jednego chwasta cieszę się, ze za moją namową odważyłaś się ciąć, uwierz, będzie lepiej
a ja posadziłam hotki, wiąz jeszcze czeka i zabrałam się za demolkę tutaj, usuwam wszystkie żurawki i myślę, co dać...na tej suszy, to chyba tylko lawenda i trawy sobie poradzą

ewsyg.....Ewa, to wspaniale, dzielić z córcia pasję i pomoc tez jest i wspólna frajda lubię mniejsze spotkania, przy okazji rozmowy i ciut zwiedzania
trawy rosną coraz lepiej, nawet w głowach, za to trawnik zdeptany przez psy na maksa, ubita ziemia i nic się nie da zrobić, tam za murem sąsiada pies i tak mi dlatego wydeptują..
pozdrawiam
Milka 12:44, 14 lip 2014

malkul napisał(a)

Irenko mistrzowskie polączenie słów

ha, ha...rzeczywiście Małgosiu, masz oko

rzut na ogród....na prawo....na lewo, wczoraj męczyłam się z przesadzaniem, kolejne zmiany porządkujące, wąsy w kantach usuwałam, nadal mnóstwo pracy, nie wiem, jak mi się uda to skończyć
tyle bukszpanów i cisów do cięcia, zgroza.....i jałowce!

Milka 13:47, 14 lip 2014

A tu moja druga Monarda, w kolorze fioletu

nowa angielka zaraz w pełni kwitnienia, kwiaty jasno różowe, tak ie porcelanowe się zapowiadają, ciekawa jestem czy będę z niej zadowolona
a tu już mieczyki, limki zaczynają i złocienie ogrodowe

Lonardo tez kwitnie, w pobliżu tej porcelanowej...i cynie...od [pomarańczu poprzez roż, pink i czerwień, ale mix mam
Milka 14:10, 14 lip 2014

litria w tym roku mnie zachwyca, juz wiem czemu, wcześniej właziła na nią lawenda i miała za mało miejsca

i cały dywan siewek firletki, za rok tu będzie kwitnąć, włazi na trawnik i na wszystko

i ta mnie zachwyca ciągle kolorem, ciekawe czy potem się zmieni
hanka_andrus 14:17, 14 lip 2014

Liatria i umnie kwitnie. Motyle ją lubią.
Pięknie jak w pudełeczku.
anna_g 16:23, 14 lip 2014

Ależ u Ciebie pięknie, bujnie, kolorowo i miłkowo Taki rajski ogród Irenki tworzysz. Bardzo mi się podoba. I tak kwitnąca kostrzewa też. Pozdrawiam Irenko
anna_g 16:24, 14 lip 2014

Milka napisał(a)

kwitnące futro niedźwiedzie z wieloletnim oregano

Śliczna ta fotka.
JulkAd 18:55, 14 lip 2014

Milka napisał(a)
litria w tym roku mnie zachwyca, juz wiem czemu, wcześniej właziła na nią lawenda i miała za mało miejsca

Cały czas się nad nią zastanawiam, pięknie u Ciebie wygląda....jak długo kwitnie?...muszę dobrze zaplanować, bo juz za dużo tych chciejstw mam....pozdrówka Irenko
Kindzia 19:38, 14 lip 2014

U mnie liatry od zeszłego roku, biedronkowe. Tamtego lata marnociny były, ale w tym dorodne porosły Jak u Ciebie Tylko jeszcze białe nie zaczęły. Ale u mnie słoneczko trochę później do nich dociera, pewnie dlatego. Szybko się rozrosły

Nie martw się Irciu, u mnie buksiki też jeszcze nie ostrzyżone, ani trzmieliny na kijach...zdążymy