Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 11:18, 05 kwi 2013

Moi kochani, noc była koszmarna, chyba już wiem, co znaczy łamanie na kole młyńskim, ale wytrzymałam...gorzej rano............
płaczę strasznie, bo mój Pucuś nie żyje....kto mu się przysłużył ..nie wiem.......jacy ludzie są okrutni.....niesiesz ludziom dobro i liczysz, że w zamian dostaniesz to samo
.ten piesek miał przed sobą długie życie, jeszcze wczoraj wszystko było dobrze............rano...piesek nie żyje.....suki też nie wyraźne, Sonia bez Pucka robi się dzika, nie je.........leży i nie rusza się......Dżaga jakoś z trudem łapy ciągnie
.......pisząc to jestem zapłakana, usmarkana i na dodatek chora jak nigdy, ciało i dusza cierpi
.....chcemy zrobić sekcję..........
......10 lat wspólnego życia, dorastanie dzieci, wnuki, które uczyły się kontaktu z psami...z nim, bo malutki i mądry....miłość psa zawsze odwzajemniona, tu nie było słowa...trzeba.......albo wypada

wybaczcie, że zdjęcia nie w temacie............a ostatnio się martwiłam, jak ja go perfekcyjnie wyczeszę, mój mały Pucuś.....wraz z nim odszedł kawałek mnie........i chyba wkradła się mała niechęć do ludzi, a ja tak zafascynowana jestem rodzajem ludzkim... w każdym widziałam tylko piękno

to raptem było......

Danusiu, wybacz, ilością zdjęć naruszyłam regulamin.......
Monic 11:26, 05 kwi 2013

Irenko, jeśli wstąpisz do mnie, to sie przekonasz, że nikt w tej chwili bardziej Cię rozumie
Gabrysia_ 11:31, 05 kwi 2013

Irenko...bardzo,ale to bardzo ci współczuję,to jest naprawdę straszne!
Jak ludzie mogą być tak podli
Tulam z całych sił i buziaki zostawiam
ewa004 11:33, 05 kwi 2013

Irenko strasznie mi przykro

Masz racje że ludzie potrafią być okrutni ,a może ktoś twoje pieski czymś podtruł ?
U mnie był taki przypadek , sąsiadowi otruli cztery psy, ,zaraz potem u kolejnych osób to samo ,wiadomo już było że ktoś to robi dla zabawy ,straszne ale niestety prawdziwe
kaisog1 11:37, 05 kwi 2013

Irenko współczuję bardzo.... wiem co czujesz A psy to stadne stworzenia, jak któregoś z członków zabraknie to bardzo to przeżywają
....mogę Cie tylko pocieszyć, że ten ból minie i zostaną same przyjemne i fajne wspomnienia!
Ściskam mocno
agata19762 11:40, 05 kwi 2013

IRENKO baaaaaaaaaardzo mi przykro !!!
ludzie są okropni
u moich teściów był owczarek niemiecki długowłosy...
ktos go czymś poczestował, dwa dni wymiotował
w końcu zdechł szwagrowi na kolanach
baaaaaardzo przykre są takie wydarzenia
agata19762 11:42, 05 kwi 2013

Irenko pamiętaj, że po deszczu zawsze przychodzi słońce !!!

przeminą te dni choroby smutku.......

będziesz się uśmiechać !!!
eliza3 11:49, 05 kwi 2013

Irenko, nie wiem co napisać, aby Cię pocieszyć, bo żadne słowa nie ukoją bólu, ale jestem z Tobą myślami, bo wiem co czujesz, sama przez to przechodziłam.
To co piszesz jest straszne, żeby ludzie byli tacy okrutni... brak mi słów, oby tylko reszta piesków doszła do siebie... życzę im zdrowia, a Tobie dużo siły, aby to wszystko przetrwać.
monteverde 12:02, 05 kwi 2013

Irenko bardzo Wam współczuję tej straty mam nadzieję, że inne psy tylko z tęsknoty są nie wyraźne i nic nim nie dolega więcej, bo to by było straszne ludzie są okrutni w swoich poczynaniach
Edi00 12:21, 05 kwi 2013

Nie wiem co Ci kochana kobieto napisać.... bardzo mi przykro, płaczę razem z Tobą...bo wiem co sie czuje po stracie kochanego zwierzaka...Przytulam Cie mocno, mocno!