a ja na nie wpadłam przez przypadek, ogladałam jakąs reklamę i patrzę, o rany..jest to, co mi potrzeba; bo mam duzo cięcia sekatorem, piłą i czasami mam dośc, liczę że mnie nie zawiedzie
Irenko, ale już wszystko urosło u Ciebie np. ten tulipan i czosnki, jestem w szoku u mnie dopiero cokolwiek się pokazały przy ziemi Super dużo zdrówka życzę myślę, że jak zaczniesz szaleć w ogrodzie to od razu będzie lepiej ale ubierz się ciepło
Jejku... ale u Ciebie Irenko ta wiosna już zaawansowana względem mojej... Twoje tulipany już pąki mają, o trawach i puszczających listkach na krzewach nie wspomnę Chociaż dzisiaj u mnie zauważyłem, że u aronii puszczają pąki Ja niestety w tym roku, nie będę mógł nacieszyć się żonkilami, wyszły jesienią i nie przezimowały Pozdrawiam wiosennie
Ale fajny ten sekatorek. iekawa jestem jak sie bedzie sprawowal. Mam chec na taka golarke Bo jak sobie strzele zywoplocik to fajnie byloby miec cos co pomoze szybko sie uporac z czesaniem.
Irenko, nie forsuj sie za bardzo. Wszyscy sie rzucilismy spragnieni prac ogrodowych, a nalezaloby spokojnie