Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

barbara_kraj... 22:33, 03 maj 2013

Irenko, u Bogdzi widziałam Twojego miłka. To nie jest miłek wiosenny, to może być miłek amurski. Oba różnią się liśćmi, kwiatami i terminem kwitnienia.
GorAna 22:41, 03 maj 2013

Irenko, piękny wiosenny ogród tulipanki przepiękne
Pozdrawiam
gusiarz 22:44, 03 maj 2013

Irenko - jak u Ciebie cudnie... - prześliczne łany tulipanowe.... Ja wciąż czekam aż moje rozkwitną... Pozdrawiam
jotka 10:43, 04 maj 2013

Ireno, mam nadzieję, że dzisiaj już lepsza pogoda
monteverde 11:03, 04 maj 2013

Irenko miłego dnia, u mnie w końcu ciepło, a mogło być tak na święta, no ale cóż... u Ciebie cieplej? pozdrawiam
Urszulla 11:10, 04 maj 2013

Ciekawa jestem u Ciebie piwonii drzewiastej
Pozdrawiam, jaśniej się dziś zrobiło na niebie
więc mam nadzieję na pogodę od jutraD
Całuję.
an_tre 11:16, 04 maj 2013

Irenko życzę pogodnej soboty i udanego wypoczynku wśód swoich roślinek pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Mala_Mi 11:25, 04 maj 2013

Sonia i Misiek to urodzeni ogrodnicy

Przeniosłam też Twoje truskawki .. i żyją.. trochę wczoraj przywiędły, ale dziś już stoją na baczność.. i też już kwitną

Dowód

agata19762 11:29, 04 maj 2013

Irenko masz cudowne łany tulipanów...
raj dla oczu

miłego dnia
Milka 12:42, 04 maj 2013

Zuzia, deszcz już przestał lać, ale na ogrodzie woda stoi, potrwa zanim obeschnie, tulipany leżą, ale wyszło słońce, jest nadzieja na lepsze
dbaj o siebie, rośliny jeszcze wytrzymają

an_tre/ Aniu, po tym deszczu strasznie mokro! tulipany pełne leżą na ziemi, jak się nie podniosą ...ciachnę i do wazonu, a szkoda mi ogród zmienił się, ale jeszcze sporo w nim do zrobienia, ciągle ta pogoda szyki miesza

Anitko dzięki starałam się z fotami, jak się napatrzyłam na wasze

Haniu, cieszę się, ze tak uważasz, bo tak jakoś mi chaotycznie szło, jak ze wszystkim buziam

Jula, sadziłam jesienią i było widać, gdzie można, jakoś się udało, gorzej, jakbym chciała jeszcze dosadzać, mogę uszkodzić te cebule, co już są hura, dziś słońce i ciepło, o 9 było +14

Rysiu, widziałam i wczasy i powrót do pięknego ogrodu ja póki, co byłam w Holandii, teraz Kreta, za miesiąc Anglia, a potem pilnowanie ogrodu dzięki

Agatko, dobrze, że przed deszczem poszaleliśmy, teraz chociaż podlane, aż za dużo, wczoraj wylewałam wodę, bo gnić zacznie..twoje bardzo fajne dekoracje

Aniu, to po ile, że i ty piszesz drogie? daj namiary

Mira, wow dzięki za tulipan o moim imieniu cudny co do donic, od 1997 roku zebrało się tego trochę, pewnie nie koniec znając życie

Marzenko, już się zdecydowałam, będę czytać...moje tulipany, nie wszystkie leżą na ziemi, narcyzy też, ale część nadal dzielnie stoi, niektóre nadal w pąkach, myślę że nie będzie źle i u ciebie
twoje zakupy czekają, będziesz w poniedziałek?

Karola, ta nasza ilość to namiastka, do tego co w Anglii widziałaś

Basiu, no to nie wiem jaki, mam ten od Bogdzi, aż 2 tak czy tak miłek, a ten powinien u mnie być, bo trawy miłki to mam ponad normę!...jeszcze zaglądam czy siewki są może, te nasionka od ciebie

GorAna, Aniu u ciebie też wielkie pola tylipanów, to robi wrażenie

Gusiarz, będą kwitnąć, słoneczko wylazło im wolniej, tym lepiej, dłużej się nacieszysz

Jola, zgadłaś słońce i chmurki, ciepło i powoli wszystko schnie, ale potrwa to

Aniu monte, no mogło, na to liczyłam, ale fajnie, że już ciepło

Ula, ta moja drzewiasta pierwszy raz zakwitnie, bardzo jestem ciekawa, czy kwiaty, zwłaszcza te fioletowe będą jak na metce dziś już fajnie, coś może zrobię buziam

Aniu, też życzę fajnej pogody i mnóstwa ogrodowych zapachów

Aniu asc, nasze psiaki nieźle niszczą, moje na pewno, ale bez nich ani rusz!
a to jest nie truskawka, tylko poziomka australijska u mnie też kwitnie i pięnie bez problemu prztrwała zimę

Agtka, też życzę miłego dnia i wszystkim naszym koleżankom i kolegom