Zuzia, deszcz już przestał lać, ale na ogrodzie woda stoi, potrwa zanim obeschnie, tulipany leżą, ale wyszło słońce, jest nadzieja na lepsze

dbaj o siebie, rośliny jeszcze wytrzymają
an_tre/ Aniu, po tym deszczu strasznie mokro! tulipany pełne leżą na ziemi, jak się nie podniosą ...ciachnę i do wazonu, a szkoda mi

ogród zmienił się, ale jeszcze sporo w nim do zrobienia, ciągle ta pogoda szyki miesza
Anitko dzięki

starałam się z fotami, jak się napatrzyłam na wasze
Haniu, cieszę się, ze tak uważasz, bo tak jakoś mi chaotycznie szło, jak ze wszystkim

buziam
Jula, sadziłam jesienią i było widać, gdzie można, jakoś się udało, gorzej, jakbym chciała jeszcze dosadzać, mogę uszkodzić te cebule, co już są

hura, dziś słońce i ciepło, o 9 było +14
Rysiu, widziałam i wczasy i powrót do pięknego ogrodu

ja póki, co byłam w Holandii, teraz Kreta, za miesiąc Anglia, a potem pilnowanie ogrodu

dzięki
Agatko, dobrze, że przed deszczem poszaleliśmy, teraz chociaż podlane, aż za dużo, wczoraj wylewałam wodę, bo gnić zacznie..twoje bardzo fajne dekoracje
Aniu, to po ile, że i ty piszesz drogie? daj namiary
Mira, wow dzięki za tulipan o moim imieniu

cudny

co do donic, od 1997 roku zebrało się tego trochę, pewnie nie koniec znając życie
Marzenko, już się zdecydowałam, będę czytać

...moje tulipany, nie wszystkie leżą na ziemi, narcyzy też, ale część nadal dzielnie stoi, niektóre nadal w pąkach, myślę że nie będzie źle i u ciebie

twoje zakupy czekają, będziesz w poniedziałek?
Karola, ta nasza ilość to namiastka, do tego co w Anglii widziałaś
Basiu, no to nie wiem jaki, mam ten od Bogdzi, aż 2

tak czy tak miłek, a ten powinien u mnie być, bo trawy miłki to mam ponad normę!...jeszcze zaglądam czy siewki są może, te nasionka od ciebie
GorAna, Aniu u ciebie też wielkie pola tylipanów, to robi wrażenie
Gusiarz, będą kwitnąć, słoneczko wylazło

im wolniej, tym lepiej, dłużej się nacieszysz
Jola, zgadłaś

słońce i chmurki, ciepło i powoli wszystko schnie, ale potrwa to
Aniu monte, no mogło, na to liczyłam, ale fajnie, że już ciepło
Ula, ta moja drzewiasta pierwszy raz zakwitnie, bardzo jestem ciekawa, czy kwiaty, zwłaszcza te fioletowe będą jak na metce

dziś już fajnie, coś może zrobię

buziam
Aniu, też życzę fajnej pogody i mnóstwa ogrodowych zapachów
Aniu asc, nasze psiaki nieźle niszczą, moje na pewno, ale bez nich ani rusz!
a to jest nie truskawka, tylko poziomka australijska

u mnie też kwitnie i pięnie bez problemu prztrwała zimę
Agtka, też życzę miłego dnia

i wszystkim naszym koleżankom i kolegom