Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko o czym ... Marzysz

Wszystko o czym ... Marzysz

Mala_Mi 23:29, 09 maj 2013

A ja widzę ładną trawkę Jakoś lubię jak trawnik jest chociaż trochę trawnikiem ...
BEATA_S 08:05, 10 maj 2013

Melduję , że jestem na 50 stronie, widziałam piękny ogród, świetne krajobrazy, czarne futro i dwie kochane psie mordki Później jeszcze wpadnę Miłego dnia Kasiu!

Aaaa... sprawdziłam również, że dzieli nas odległość 60 km... jakby co
gierczusia 08:30, 10 maj 2013

60 km ... Ale fajnie macie .. To nie tak dużo ... Godzinka spokojna , a dla szalonych drajwerów to tylko pól godzinki drogi
gierczusia 08:33, 10 maj 2013

ka1sia napisał(a)

Allloooooo!!! jestem, nie zgubilam sie, tylko burza neta zabrała

Ela, ale się uśmiałam z zimnej loli blondyny na bicyklu żebyś Ty widziała, jak ona głową trzęsie
A nasze futro ściągnęło do nas już pół wsi kotów, przychodzą na wyżerkę bardzo gościnny jakiś jest

...

Jak już będzie Ci zaglądała w oczy wizja bankructwa z tytułu dokarmiania połowy kotów z okolicy , to daj znać , .. Zorganizujemy tu na ogrodowisku transport humanitarny dla przymierających głodem kotów i Ci wyślemy dreamlinerem
Milka 12:54, 10 maj 2013

Kasiu, śliczności u ciebie
jaśminowce z 2012, bo one w czerwcu kwitną
ka1sia 12:56, 10 maj 2013

gierczusia napisał(a)

...

Jak już będzie Ci zaglądała w oczy wizja bankructwa z tytułu dokarmiania połowy kotów z okolicy , to daj znać , .. Zorganizujemy tu na ogrodowisku transport humanitarny dla przymierających głodem kotów i Ci wyślemy dreamlinerem

ja wiedzialam, że na Was zawsze można liczyć!!! tylko może innym środkiem transportu, bo ten to troszkę niepewny chyba jest...

Buziole, Elu
ka1sia 12:57, 10 maj 2013

irena_milek napisał(a)
Kasiu, śliczności u ciebie
jaśminowce z 2012, bo one w czerwcu kwitną

tak mi się wydawało, że coś za wcześnie, ale ta wiosna taka szalona już mnie nic nie zdziwi
ka1sia 12:59, 10 maj 2013

BEATA_S napisał(a)
Melduję , że jestem na 50 stronie, widziałam piękny ogród, świetne krajobrazy, czarne futro i dwie kochane psie mordki Później jeszcze wpadnę Miłego dnia Kasiu!

Aaaa... sprawdziłam również, że dzieli nas odległość 60 km... jakby co

Beatka, co to dla nas 60 km? mig... i już!
Buziaki
ka1sia 13:03, 10 maj 2013

asc napisał(a)
A ja widzę ładną trawkę Jakoś lubię jak trawnik jest chociaż trochę trawnikiem ...

Anus, dobrze,że jej nie widzisz w calości ale troszkę przypomina trawnik...jest zielony
ka1sia 13:07, 10 maj 2013

BEATA_S napisał(a)
Cześć Kasiu ! Napisałam u siebie, ale teraz napisze u Ciebie Zaglądałam do Ciebie, ale w ostatnim czasie tak tylko obrazki oglądam Nie zorientowałam się , że mamy blisko do siebie. Gapa jedna ze mnie no!
Jak będziesz w O-cu zapraszam serdecznie,byłoby mi miło Cię gościć Jutro pooglądam dokładniej Twój ogród, bo dzisiaj zmykam już. Pozdrawiam i ściskam mocno

Zobaczyć Twój ogród na żywo, to dopiero byłaby przyjemność Dziękuję za zaproszenie, na pewno nie raz będziemy miały okazję się spotkać przecież to tylko 60km
Pozdrawiam cieplutko