Gynia do projektowania trzeba założyć swój wątek, albo wrzucić pytanie do
specjalnego wątku o tu
Ale domyślam się, ze wolisz jak konkretne dziewczyny Ci pomogą
Wiec jak Ci nie przeszkadza (Kasia mi na pewno wybaczy że sie szarogęszę), to ja swoje 5 groszy dopowiem....
Brak podstawowej informacji jaki wymiar rabaty? Bo od tego zależy co ci się zmieści..
Żółto fioletowe.... pasuje by kwitły cały czas... tzn aby cały sezon coś się działo na rabacie..
Zrezygnowałabym z krwawnika... bo się pokłada, robi sie brzydki na dole i rozłazi beznadziejnie po całej rabacie i trudno go wypielić i ograniczyć.
Nachyłek jest fajny

Długo kwitnie, szybko startuje po zimie.. ja na zimę nawet nie ścinam bo jest fajny zaschnięty..
Kocimiętka fajna, ale po kwitnieniu trzeba ściąć nisko.. i to szybko .. na dobra sprawę jak jeszcze nie najgorzej kwitnie, wtedy zakwitnie drugi raz.. w tym okresie jest brzydka..
Polecam jeżówki żółte.. kwitną od lipca do października. Na zimę ładne szyszki ma

Jak kupisz sadzonkę wiosną, to do lata będzie już całkiem ładna.. a na przyszły rok, całkiem spora kępa. Fioletowych nie ma, pozostają ci tylko żółte.. chyba że różowe
Moje propozycje rośłin bezproblemowych, ładnych i dających szybki efekt.. .. przy czym dałabym coś jeszcze na początek wiosny

Fotki podpisane.
Kasiu wybacz, że się rządzę...
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.