Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko o czym ... Marzysz

Wszystko o czym ... Marzysz

ka1sia 22:32, 06 kwi 2013

Magda70 napisał(a)

cyprysik

dzięki, Madzia mojemu mężowi sie bardzo podobał
Dasia 22:58, 06 kwi 2013

Super relacja, można zielenią nacieszyć oko
Madzenka 00:16, 07 kwi 2013

Doładowałaś sobie akumulatory na targach teraz będziesz jak króliczek Duracell w ogrodzie pracować
barbara_kraj... 00:34, 07 kwi 2013

ka1sia napisał(a)
Zapraszam

coś dla wielbicieli dalii, lilii. liliowców, mieczykow itp. tu byl po prostu raj dla oczu

Wybór ogromny, trudno byłoby się zdecydować
popcorn 08:29, 07 kwi 2013

Kasiu a gdzie te targi się odbyły? Raj dla oczu, mniej dla kieszeni Ale pełnego ciemiernika i pewnie jakiegoś pierwiosnka bym sobie kupiła
I cyprysik karłowy cudny, w Tychach na giełdzie była mała sadzonka za 60 zł, ciekawe po ile ten?

pozdrawiam!
ka1sia 10:48, 07 kwi 2013

Dasiu, nacieszylam oczka, od razu żyć się chce a do tego dzisiaj od rana słoneczko świeci no żyć nie umierać

Marzenko, akumulatorki podładowane, teraz tylko czekam aż śniegi zejdą i do dzieła!

Basiu, to prawda, wcale nie wiedzialam co wybrać wszystko mi się podobało

Karolinka, targi były u nas w Kielcach, co roku o tej porze mamy targi "Dom i Ogród", następne jesienią. To taka duża impreza. Cieszy się sporym zainteresowaniem, ludzi było mnóstwo, a i wystawcy nie zawiedli. A ceny?.....no cóż, nie były małe, niestety. Kieszeń troszkę ucierpiała
A ten cyprysik...bagatelka...200zł.
Ja kupiłam trochę lilii, liliowców, ziół, np.miętę truskawkową (faktycznie pachnie i smakuje truskawką), no i poidełko, w ktorym się zakochalam i śmiali się ze mnie, że byłam gotowa zabrać ostatnie z ekspozycji
Mala_Mi 11:28, 07 kwi 2013

Kasiu poidełko cudowne.. też bym nie mogła się mu oprzeć
Mam takiego cyprysika... i kosztował na pewno dużo mniej, ale mój może był też i dużo mniejszy
Są w szkółkach ogrodniczych u nas bez problemu do kupienia.. niestety rosną bardzo wolno.
Właśnie oglądam zdjęcia sprzed roku... miałam już urobioną ziemie w szklarni i posadzone małe co nieco.. kwitły narcyze, tulipany..... krokusy już przekwitły... Gupia zima zabrała nam miesiąc radości z kwiecia....

ka1sia 12:14, 07 kwi 2013

asc napisał(a)
Kasiu poidełko cudowne.. też bym nie mogła się mu oprzeć
Mam takiego cyprysika... i kosztował na pewno dużo mniej, ale mój może był też i dużo mniejszy
Są w szkółkach ogrodniczych u nas bez problemu do kupienia.. niestety rosną bardzo wolno.
Właśnie oglądam zdjęcia sprzed roku... miałam już urobioną ziemie w szklarni i posadzone małe co nieco.. kwitły narcyze, tulipany..... krokusy już przekwitły... Gupia zima zabrała nam miesiąc radości z kwiecia....

Mówią, że przyroda nadrobi zaleglości i będziemy mieć wszystko kwitnące na raz i bombę pyłków dla alergikow A zima gupia bardzo była i już!
Madzenka 12:20, 07 kwi 2013

ka1sia napisał(a)

Mówią, że przyroda nadrobi zaleglości i będziemy mieć wszystko kwitnące na raz i bombę pyłków dla alergikow A zima gupia bardzo była i już!

Już Ania Asc wieszczyła, że wszystko zakwitnie w czerwcu... Tulipany, piwonie i liliowce....
ka1sia 12:22, 07 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)

Już Ania Asc wieszczyła, że wszystko zakwitnie w czerwcu... Tulipany, piwonie i liliowce....

ale będzie kolorowo!!!