Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko o czym ... Marzysz

Wszystko o czym ... Marzysz

gierczusia 21:38, 07 kwi 2013

Fajne te targi .., i jakie śliczne bluszcze ... Achhh , mam nadzieję ,że u nas w Wojewódzkim Parku Kultury też będzie fajnie , tylko czemu dopiero w maju ??... Ale jak będziesz trąbić o targach jesienią to trzepnij mnie w ucho plizzzz , bo miewam ostatnio straszliwie opóżniony zapłon
ka1sia 21:51, 07 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Fajne te targi .., i jakie śliczne bluszcze ... Achhh , mam nadzieję ,że u nas w Wojewódzkim Parku Kultury też będzie fajnie , tylko czemu dopiero w maju ??... Ale jak będziesz trąbić o targach jesienią to trzepnij mnie w ucho plizzzz , bo miewam ostatnio straszliwie opóżniony zapłon

Elu, obiecuję może przy tej okazji jakieś spotkanie się zrobi? fajnie by było
ka1sia 21:54, 07 kwi 2013

Coś Wam pokażę taki śmieszny gość zajechal do nas na rowerze i zamieszka w naszym ogrodzie

Mala_Mi 22:31, 07 kwi 2013

ka1sia napisał(a)
Coś Wam pokażę taki śmieszny gość zajechal do nas na rowerze i zamieszka w naszym ogrodzie

Gość jest lux......uwielbiam takie wesołe akcenty
ka1sia 22:34, 07 kwi 2013

Aniu, ten gość nas powalił na kolana jeszcze tak śmiesznie rusza głową i ogonkiem, no jak go moglam nie przygarnąć?
Kasiek 23:10, 07 kwi 2013

Kasienko,Ty trzpiocie moj koffany Kociak swietny i juz jaki wychudzony,znaczy sie -wiosna na calego
ka1sia 23:27, 07 kwi 2013

Kasiek napisał(a)
Kasienko,Ty trzpiocie moj koffany Kociak swietny i juz jaki wychudzony,znaczy sie -wiosna na calego

na tym rowerze się tak odchudził bidulek chyba muszę naszego kocura na rower wsadzić, bo to prawie chodzące 6kg
ka1sia 18:37, 08 kwi 2013

do mnie dzisiaj motyl przyleciał to chyba juz wiosna na calego, prawda?
narazie zasiadł na choince ze Świąt , ale zmieni miejsce

i jeszcze przyniósł takie serducho

Monika 20:10, 08 kwi 2013

ka1sia napisał(a)

Hej! Byłam nawet parę drobiazgów kupiłam Zrobilam trochę fotek, zaraz pokażę. Moniko, a Ty byłaś?

Ja byłam w sobotę. Była to dobra okazja do spotkania
Świetne stoiska, zwłaszcza te z roślinami Dłużej zatrzymałam się przy stoisku szkółki Bór. Tam wybiorę się niebawem. Aha, było jeszcze jedno stoisko, ale nie wiem z jakiej szkółki, ale ceny tam były baaardzo wysokie.
ka1sia 21:24, 08 kwi 2013

Monika napisał(a)

Ja byłam w sobotę. Była to dobra okazja do spotkania
Świetne stoiska, zwłaszcza te z roślinami Dłużej zatrzymałam się przy stoisku szkółki Bór. Tam wybiorę się niebawem. Aha, było jeszcze jedno stoisko, ale nie wiem z jakiej szkółki, ale ceny tam były baaardzo wysokie.

No widzisz, ja tez byłam w sobotę, może się nawet mijałysmy Na spotkanie świętokrzyskich ogrodniczek umawiamy się i ciągle nie może dojść do skutku, chyba czas to zmienić
A szkółkę Bór naprawdę polecam, ogromny wybór, znają się i nie tak daleko, jakieś 60km od nas.
Na targi przyjeżdża jeszcze chłopak z Puław, ma fajne byliny, zioła, jest wielbicielem traw, dużo o nich wie, ma zawsze fajną ofertę. Będzie na pewno jesienią, przywiezie nowe trawy