Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

agniecha973 15:38, 08 cze 2013

Julita, o ile się nie mylę to jest trzykrotka wirginijska https://www.ogrodowisko.pl/watek/1340-trzykrotka-wirginijska-tradescantia-virginiana-t-x-andersoniana
JulkAd 15:39, 08 cze 2013

asc napisał(a)

No i dzięki temu troszkę mogłaś być ze mną

Nie patrzeć na brudny taras, bo przy sadzeniu zrobił się bałagan straszny

Idealne masz te donice, wesoło się zrobiło.....siem mnie podoba....chyba muszę zacząć mieszać kolory, bo monotonna się zrobiłam wśród jednorocznych....
Mala_Mi 15:39, 08 cze 2013

Agnieszko.. teraz to ja porządkuję tulipany.. drukuję foty z rabaty, powiązałam kiedyś kolorowymi nitkami jak Marzenka i spróbuję dojść które są które ...
Ale to czarno widzę.....

Głupi pomysł z czosnakmi bo liście czosnków leżą mi na wrzosach Ale to dotyczy tylko żółtych czosnków, bo te inne (co jeszcze nie kwtiły) są ok, nie przeszkadzają ..

Moje jedna rabata z tulipanami już ma pożółkłe liscie i można wykopać... tylko narcyzy jeszcze zielone to zostawię.. muszę teraz bo za tydzień może padać deszcz.. i za tydzień to już mi nitki pospadają i nie dojdę które są które...

Ale chyba i tak nie dojdę... po prostu kosmos.. najchętniej bym wszytkie wyrzuciłą i posadziła nowe.. ale szkoda . i kasy i cebulek
JulkAd 15:41, 08 cze 2013

agniecha973 napisał(a)
Julita, o ile się nie mylę to jest trzykrotka wirginijska https://www.ogrodowisko.pl/watek/1340-trzykrotka-wirginijska-tradescantia-virginiana-t-x-andersoniana

Dzięki Aga zapisuję
Mala_Mi 15:44, 08 cze 2013

Uciekam na pole walki.... wiec na szybko..
Cieszę się, że mnie ni skrytykowałyście ) Donice maja to co lubię.. kolory rożne, ale się nie gryzą... i jest wesoło. ta czerwień rozwesela I t olubię

Agnieszka ma rację. To trzykrotka.. mogę ci dać Nie kupuj.. Mam 2 kolory.. ale łądnie rośnie w słoneczku

Agnieszko .. jak po powodzi? Bo mam ciagle przed oczami tę rwącą rzekę u Cibie.... wieczorkiem zajarzę..

Iza - nic nie wiem o trafce... bo nigdzie nie zagladam, przyleciałąm druknać tulipany, wykopię cebuli, powycinam obrazki z kartki z prawdopodobieństwem że te cebuli to może być to...
AgnieszkaW 15:44, 08 cze 2013

Ja mam żółte czosnki (chyba takie jak twoje) w kocimiętce - sprawdza się.
JulkAd 15:47, 08 cze 2013

asc napisał(a)
Uciekam na pole walki.... wiec na szybko..
Cieszę się, że mnie ni skrytykowałyście ) Donice maja to co lubię.. kolory rożne, ale się nie gryzą... i jest wesoło. ta czerwień rozwesela I t olubię

Agnieszka ma rację. To trzykrotka.. mogę ci dać Nie kupuj.. Mam 2 kolory.. ale łądnie rośnie w słoneczku

Poważnie mówisz o trzykrotce? masz jej, aż tyle?....

Mala_Mi 19:08, 08 cze 2013

Agnieszka - pozwolę sobie chyba to zmałpować .. podoba mi się

Julita , mam ... podzile sie.... jutro pokaże jakie kolory mam

Konstancjo - dla Ciebie dosadziłam stipy do doniczek.. wiec som trafki.... trafki od Beatki.. jeszcze małę ale w sezonie urosną... kupowałam wcale nie większe rok temu .. wiec niedługo będą widoczne
rozajerycha 19:21, 08 cze 2013

Aniu można odpocząć u ciebie zachwycić kwiatami ich różnrodnością i ilością .
Dobrze,że pokazujesz swoje piękności od razu robi się fajniej ...
bociek 20:09, 08 cze 2013

Anek, super te owadzie zdjecia. Ta dzika pszczola fajna. U nas pszczol niet Kolejny rok bedzie ul stal pusty Strasznie nam z tego powodu przykro, ale w okolicy pszczol w ogole nie ma
Anek, bardzo mi sie podobaja kompozycje w donicach - donice zreszta tez, ale juz o tym Ci pisalam jakis czas temu. U mnie tez szalwia kwitnie i tez jestem po bitwie z chwastami. Trzy wiaderka z dwoch rabat
Upadla jestem po tej robocie, ale tego mi bylo trzeba po tygodniach gapienia sie w deszcz na szybie

Buziam Anek