Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

anula_wn 21:49, 27 cze 2013

Ania, szalona kobieto !
muszę Cię kiedyś OSOBIŚCIE poznać, no muszę !
Mathildis 21:50, 27 cze 2013

Aniu Ty się lepiej przyznaj co tam podsypujesz tym roślinkom, że tak pięknie rosną.
Katalpa piękna - moja to na razie patyczek i jeszcze nie kwitnie ;-( Mam nadziej,ę że za pięć lat będzie wyglądać równie dostojnie jak Twoja.
Formowałaś ją jakoś ?
Madzenka 22:29, 27 cze 2013

asc napisał(a)
Kochani, czasami trzeba coś głupiego zrobić, by nie popaść w rutynę

Gupie zdjęcie i od razu ile komentarzy... produkuję się z kfiotkami i co???

Ola.. a u mnie dziś jakimś cudem komarów nie ma.. po prostu nie ma.. chyba zwąchały to, że M kupił dziś środek na komary i będzie pryskał, bo nigdy nie opielę tych krzaczorów, a sąsiedzi mnie zadziobią za rozsiewające sie chwasty.. poza tym nieładnie, środek wygląda, a na bokach pozamiatane pod dywan
Ale może się nie przestraszyły tylko poleciały do Ciebie possać młodszej krwi

Nie produkuj się bo nie nadążam za Tobą
weronika77 22:34, 27 cze 2013

Aniu, przychodzę tu z własnej woli, muszę i lubię. Wypatrzyłam piękności czerwoną lilię i opuncję. Wypatrz coś u mnie dla wymiany (chyba niemożliwe, bo masz wszystko). Aniu, czy opuncje zostawiasz na zimę w ogrodzie, czy jej kwiaty są jednego dnia, jak się nazywa ta czerwona lilia?
Pozdrawiamy.
Mala_Mi 23:11, 27 cze 2013

Bogdzia - co do tego nie mam najmniejszych wątpliwości Jesteś moja najlepszą koleżanką ogrodowiskową i nic i nikt tego nie zmieni.. i chyba w drugą stronę nie jest tak źle, bo co najlepsze to mam tez od Ciebie u siebie.. ..

Agnieszko - u mnie wszytko rośnie na opak, nawet ja

Anulka - tyś subtelna dziewczyna a ja taki szałaput.. możesz sie rozczarować Poznamy się na pewno

Mhatildis - zasiedziałam sie u Ciebie.. wiewiórki psotki są cudne i Twój las i te pół hektara... chętnie sie zamienię na działki Kocham drzewa.. zamiast akcji chyba posadzę znów... klona.. Drumondii . jest cudny

Madżenka - dla Ciebie zwolnię, ale powiedz też to reszcie I jak nie pokazać kfiatuchów

Weroniko - opuncję mogę Ci dać, lilie też Lilia jest bez nazwy nn... od mamy mojej... z 5 cebulek przez 4 lata zrobił sie las w kilku miejscach, ale je bardzo lubię Po opuncję musisz przyjechać chyba sama, bo tego się nie da urwać.. to kłuje.. a igiełki są tak małe , że je gołym okiem nie widać, a wbijają sie mam wrażenie telepatycznie... powinno sie je k bez problemu ukorzenić z każdego odrostu Rosną na skalniaku gdzie mam bardzo dobry drenaż.... zimą nakrywam podwójną agro, ale tak bez przekonania... bez okrycia myślę, ze też przeżyje.. nie lubi wilgoci, bo nasze zimy są dla niej pikuś. Kwitną nie wiem ile.. potem maja takie owoce.. śmieszne.. ale ja ich nie zrywam i nic nie robię przy niej, bo się nie da.. chyba, że w stalowych rękawicach

Mala_Mi 23:12, 27 cze 2013

Mathildis już pokręciłam nazwę za co przepraszam Będziesz Matyldą i już.. do nazw mam sklerozę Starsza Pani jestem i już mam dolegliwości wieku poważnego
JulkAd 23:15, 27 cze 2013

Przeczytałam dzisiejsze wpisy do połowy...reszta jutro dzisiaj buziam i uciekam....byłam u Wieloszki w wątku....fiesz jesteś Wielka
Mala_Mi 23:22, 27 cze 2013

JulkAd napisał(a)
Przeczytałam dzisiejsze wpisy do połowy...reszta jutro dzisiaj buziam i uciekam....byłam u Wieloszki w wątku....fiesz jesteś Wielka

całe 156 Obwód jak wzrost
Mala_Mi 09:21, 28 cze 2013

15 stopni na plus.....zimno mi

Byłam u Agaty w przerwie śniadaniowej..i tam się naprodukowałam.. obiecałam Marzence, że zwolnię, póki dobrego neta nie będzie miała To szaleje u Was..
Ale do siebie też to wkleję..

Taka dumna byłam z mojego kawałka pierwej rabaty sierpień 2008.. i słusznie.....

Bo to miejsce wygląda teraz tak, i tak dużo zmian nie wprowadziłam.. dużo jak na mnie Szkoda, że sadziłam tylko tak gęsto..czego powyżej nie widać Ale posadziłam to mam... tnę równo, bo zrobił sie busz Dobrze, że trafiłam na ogrodowisko i wiem, ze dużó rzeczy można przycinać ...

beta 09:23, 28 cze 2013

na deskorolce się przykulałam...i doberek mówię