Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Bogdzia 20:34, 28 cze 2013

Piękne zdjecia i zdziwisz sie ale bardziej od wróbelków mnie motylek na lawendowym tle zachwycił , śliczości. A z dwóch zdjec elemelków zrobiłam Ci gifa.

Mirka 21:30, 28 cze 2013

Kindzia napisał(a)

Ładnie się zaczyna
Podobno rozrasta się toto w zabójczym tempie? I na to liczę po cichutku, pod Nigrą puste pole mam, perz mi na korę włazi.

Jeżeli Eliza, albo Gierczusia jadą do Alinki to mogłyby wziąć...zapytam. Nawet nie wiem, kto tam będzie.

U nas masakra...znowu pada...
a co to toto takie ładne się nazywa
AgnieszkaW 21:33, 28 cze 2013

Super zdjęcia Aniu. Te motyle na lawendzie, kąpiące się ptaszki - rewelacja. Pozdrawiam
marzena 21:50, 28 cze 2013

Ania, no pooglądałam ...
zdjęcie na rekach przy katalpie przeurocze ! sama nigdy nie potrafiłam zrobic takiej sztuki...
Stallusie tez piękne, właśnie postanowilam niedługo posadzić je przy murku przy schodach...rozświetlą mi pn część
Mala_Mi 22:10, 28 cze 2013

Marzena - stellusie są fajne bo długo kwitną I wcześnie zaczynają

Agnieszko W - też mi się motyl na lawendzie się spodobał.. biłam rekord prędkości w biegu po aparat by nie odleciał

Mirka - to odętka wirginijska.. są różowe i białe... I wiadomość dla Kindzi.. znalazłam u siebie w ogrodzie białą odętkę.. nawet nie pamiętam bym sadziła... Ja już sama sie gubię co mam.. a niby mały ogród. .. to dowód....

A różową mam za liliowcami , brzozą , dereniem.. pod jodłami Sprawdziłam .. jeszcze żyje Zajadła i uparta.. mus dać jej nową szansę bo ładna... ale te krzaczory tak szybko rosną, że szok..

Mala_Mi 22:12, 28 cze 2013

Bogdzia napisał(a)
Piękne zdjecia i zdziwisz sie ale bardziej od wróbelków mnie motylek na lawendowym tle zachwycił , śliczości. A z dwóch zdjec elemelków zrobiłam Ci gifa.

Bogdzia cudny gif.... idąc twoim przykładem takiego zrobiłam.. to faktycznie seria zdjęć.. z ustawienia na seryjne.. niestety kamień mi zasłąnia widok.. muszę go przestawić Giff na szybko robiony wiec fotki nie wykadrowane, a takie jak łapał aparat..

Mala_Mi 22:17, 28 cze 2013

Kindzia - moje ptaki to czyściochy Powyżej masz biała odętkę i busz w którym ukryłam różową

Mira - tylko część floksów zaczyna, reszta jeszcze się nie spieszy,, a jeżówki mają po 1 kwiatku
A tak wogle młoda pozdrawia młodą Widzę angielski awatarek

Marzenko - czekam na sprawozdanie z motylkowa
I tak nurkujesz????

Bogdzia 22:21, 28 cze 2013

asc napisał(a)

Bogdzia cudny gif.... idąc twoim przykładem takiego zrobiłam.. to faktycznie seria zdjęć.. z ustawienia na seryjne.. niestety kamień mi zasłąnia widok.. muszę go przestawić Giff na szybko robiony wiec fotki nie wykadrowane, a takie jak łapał aparat..

Fajny , nie da sie wykadrowac nigdy całkiem dokładnie zawsze jakieś różnice wychodzą.Czas bym skróciła tylko.
Mala_Mi 22:25, 28 cze 2013

Anula - jesteś nie dość, że sympatyczna to i szybka jak błyskawica
Acha kupiłam.. tylko muszę poczekać aż przywiozą ,drzewko w miejsce wyłamanej akacji.. lubię klony.. wiec kupiłam klona.. Drummondi... takiego nie mam, da w przyszłości cień dal klony palmowego...a jak sie rozrośnie to sporo karmników się zmieści.. i do czerwonego klona palmowego.. chyba pasuje Teraz myślę co zrobić z różami... bo chyba przekomponuję front... jakoś róże mi nie pasują ... z drugiej strony mi ich szkoda...... Przyjdzie klon będę trąbić o pomoc i inspiracje..

Julka - lepiej przyznaj się ilu uczniów z Twego powodu ma "jeszcze tylko lanie.. i wakacje.."

Gosia - to jeszcze są takie kurduple w wieku dorosłym i w takim rozmiarze??? Ja ciuchy muszę kupować na dziecięcych stoiskach..... a mniejsze ode mnie są tylko dzieci Oj musimy się spotkać.. co nam te żyrafy będą się gapić z góry.... lub boćki... też..... ale boćki muszą być wysokie..... bo inaczej żaby by ich w tyłek kopały

Mala_Mi 22:27, 28 cze 2013

Bogdzia napisał(a)

Fajny , nie da sie wykadrowac nigdy całkiem dokładnie zawsze jakieś różnice wychodzą.Czas bym skróciła tylko.

Zauważyłam, że czas za długi, ale to tak na szybko A fotki robione z ręki, bez statywu.... fociłam kwiatki, a tu patrzę 4 wróble szaleją blisko mnie.... no i znów nafociłam

Ale tak sie bawiły, że musiałam pilnować sie by nie parsknąć śmiechem... patrz jakie skoki do wody.. jak dzieci..