Melduję, że eksperyment komarowy się nie udał, znów pada.. ale siedziałąm do tej pory pod katalpą, gdzie są z tyłu zarośla z jodeł i takich tam.. i żadnego nie było.. Wiec albo katalpa albo deszcz.. i wogle dziś było mało komarów, wiec trochę popieliłam w gąszczu.. pokrzywy sięgały mi pod pachy... jeszcze mnie wszytko piecze
Dokładnie jest tak jak piszesz, mam trochę różności, wiec jak nie jedno to drugie oczy cieszy
U nas na odętkę mówi sie panieński welon Mam w kolorze blady róż... muszę ja wydrzeć z krzaków... od 2010 roku nie mam ani jednego zdjęcia jej Krzaki ją zasłoniły Wyciągnę ją teraz i posadzę na nową rabatę.... oj.. to co mam do przesadzenia to mi rabaty braknie ...
Tu ją widać, ale dopiero zaczyna.. jest śliczna, a ja ja ciągle źle sadzę.. tzn dobrze sadzę, ale sąsiedztwo sie rozpycha
Ja też nie umiem stać a co dopiero chodzić na rękach więc się Sebuś nie przejmuj musimy na szkolenie do Ani wpaść
u mnie nie pada a leje... co za pogoda i do tego komary wściekłe od rana, po koszeniu jestem cała w bąblach
O w mordę.. to ja też takiego będę mieć Cmokam cię stojąc na rękach i na nogach
Mam na pewno takeigo od Ciebie... też robię cmok, cmok, cmok... też cudniasty
Żółty mi kwitł z ofiarowanych (wiem które dostałam bo posadziłam na początku nowej rabaty
O taki.... ale on z tych majowych, wczesnych.. ładny, ale miał mało kwiatków i kwitł jak padał deszcz, wiec go nawet nie pokazywałam
Ale zaraz się zacznie... natura chomika zbiera liliowce i każdy inny
Kochani, czasami trzeba coś głupiego zrobić, by nie popaść w rutynę
Gupie zdjęcie i od razu ile komentarzy... produkuję się z kfiotkami i co???
Ola.. a u mnie dziś jakimś cudem komarów nie ma.. po prostu nie ma.. chyba zwąchały to, że M kupił dziś środek na komary i będzie pryskał, bo nigdy nie opielę tych krzaczorów, a sąsiedzi mnie zadziobią za rozsiewające sie chwasty.. poza tym nieładnie, środek wygląda, a na bokach pozamiatane pod dywan
Ale może się nie przestraszyły tylko poleciały do Ciebie possać młodszej krwi
Aniu ten ostatni to nie ode mnie choc mam takiego ale chyba Ci nie dawałam . Pająka zółtego Ci dałam , ma dłuższe płatki i wąskie i chyba jeszcze różowy z falbanka tez ci dałam i ten pomarańczowy pełny z pierwszego zdjęcia też ode mnie.Najładniejsze Ci wybierałam.