Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 20:54, 27 cze 2013

Melduję, że eksperyment komarowy się nie udał, znów pada.. ale siedziałąm do tej pory pod katalpą, gdzie są z tyłu zarośla z jodeł i takich tam.. i żadnego nie było.. Wiec albo katalpa albo deszcz.. i wogle dziś było mało komarów, wiec trochę popieliłam w gąszczu.. pokrzywy sięgały mi pod pachy... jeszcze mnie wszytko piecze
Sebek 21:04, 27 cze 2013

Ale to wszystko u Ciebie jest bujne
A byłe taki dumny, że moje liliowce mają 2 metry A tu Twoje też Foch

A zdjęcie jak chodzisz na rękach - nawet ja nie umiem
Mala_Mi 21:11, 27 cze 2013

Kindzia napisał(a)
Jakbyś odkopała odętki to zdjęcia poproszę
10 % ???? Niedobrze Trudno się mówi...ale u Ciebie 10% to pewnie u mnie 100% Będzie i tak co oglądać
Nie będzie mnie u Alinki, nie wyrabiam się ze wszystkim, ogród mnie woła, za rzadko tam jestem...Najpierw muszę posprzątać ten bajzel po wielkiej wodzie, może dużych strat nie będzie (nadzieja umiera ostatnia), sadzenie mnie czeka jeżówek i odętek. W przyszłym tygodniu jeszcze róże przyjdą, znowu sadzenie, a nie wiem czy eMuś nie będzie musiał weekendowo pracować...jak jest ze mną zawsze pomoże, jakąś dziurę wykopie chociaż...O chwaściorach nie wspomnę
Bardzo żałuję, że nie mogę do Alinki, nie zobaczę Cię na żywo. Nie mówiłam o tych liliach, że chcę już, może jeszcze okazja będzie...nie szarp ich teraz, jeszcze nie ich czas na wykopywanie. Szkoda ich.
Nawet nie wiem na 100% czy do Pisarzowic będę mogła ...

Dokładnie jest tak jak piszesz, mam trochę różności, wiec jak nie jedno to drugie oczy cieszy
U nas na odętkę mówi sie panieński welon Mam w kolorze blady róż... muszę ja wydrzeć z krzaków... od 2010 roku nie mam ani jednego zdjęcia jej Krzaki ją zasłoniły Wyciągnę ją teraz i posadzę na nową rabatę.... oj.. to co mam do przesadzenia to mi rabaty braknie ...
Tu ją widać, ale dopiero zaczyna.. jest śliczna, a ja ja ciągle źle sadzę.. tzn dobrze sadzę, ale sąsiedztwo sie rozpycha

Może ktoś będzie od Ciebie u Alinki.....
aga_k 21:11, 27 cze 2013

Jesteś niesamowita kobieto z tym staniem na rękach
leon60 21:18, 27 cze 2013

Ja też nie umiem stać a co dopiero chodzić na rękach więc się Sebuś nie przejmuj musimy na szkolenie do Ani wpaść
u mnie nie pada a leje... co za pogoda i do tego komary wściekłe od rana, po koszeniu jestem cała w bąblach
Mala_Mi 21:21, 27 cze 2013

Bogdzia napisał(a)

Kobieto spoważniej to nie pozycja dla babci, nawet przyszłej babci. Wszystkie babcie to stateczne kobiety , no może z wyjątkiem Irenki ale nawet ona nie chodzi na rękach. Liliowiec piękny a ja obiecałam Ci pokazac ten ode mnie , no to patrz.

Podoba Ci sie? Jakies inne też Ci dalam np żóltego pająka i jeszcze coś ale nie pamiętam juz.

O w mordę.. to ja też takiego będę mieć Cmokam cię stojąc na rękach i na nogach

Mam na pewno takeigo od Ciebie... też robię cmok, cmok, cmok... też cudniasty

Żółty mi kwitł z ofiarowanych (wiem które dostałam bo posadziłam na początku nowej rabaty
O taki.... ale on z tych majowych, wczesnych.. ładny, ale miał mało kwiatków i kwitł jak padał deszcz, wiec go nawet nie pokazywałam
Ale zaraz się zacznie... natura chomika zbiera liliowce i każdy inny

Mala_Mi 21:34, 27 cze 2013

Kochani, czasami trzeba coś głupiego zrobić, by nie popaść w rutynę

Gupie zdjęcie i od razu ile komentarzy... produkuję się z kfiotkami i co???

Ola.. a u mnie dziś jakimś cudem komarów nie ma.. po prostu nie ma.. chyba zwąchały to, że M kupił dziś środek na komary i będzie pryskał, bo nigdy nie opielę tych krzaczorów, a sąsiedzi mnie zadziobią za rozsiewające sie chwasty.. poza tym nieładnie, środek wygląda, a na bokach pozamiatane pod dywan
Ale może się nie przestraszyły tylko poleciały do Ciebie possać młodszej krwi

Kasiek 21:37, 27 cze 2013

Anius moim zdaniem fotka swietna,toz to cala Ty ,i tak trzymaj Pozdrawiam

Bogdzia 21:40, 27 cze 2013

Aniu ten ostatni to nie ode mnie choc mam takiego ale chyba Ci nie dawałam . Pająka zółtego Ci dałam , ma dłuższe płatki i wąskie i chyba jeszcze różowy z falbanka tez ci dałam i ten pomarańczowy pełny z pierwszego zdjęcia też ode mnie.Najładniejsze Ci wybierałam.
AgnieszkaW 21:43, 27 cze 2013

Aniu, ale u ciebie kwiatów: liliowce i przetaczniki, i inne takie, jak rosnąca do góry nogami Ania pod katalpą. Pozdrawiam serdecznie