Agatka - szkoda tych tuj

Już u Ciebie odpisałam wczoraj... jak można było poniszczyć tuje przy wycinaniu akcji??? Firma powinna zapłacić ci odszkodowanie za zniszczenia. Pomijam, że zrobili to nielegalnie i możesz ich skarżyć, bo dokonali Ci wycinki bez pozwolenia.. na drzewa i krzewy trzeba mieć pozwolenie! I jak mogłaś na to pozwolić.. bo duże akacje, to sie ścina po kawałku konary, pień, nie trzeba od razu wywalać całego drzewa, bo tak najłatwiej... Wycinaliśmy już nie jedno drzewo i nie w takim miejscu... i zniszczeń nigdy nie narobiliśmy. Co do projektowania to ja mogę powiedzieć czy mi sie podoba czy nie, natomiast ...co zrobić na pustym placu...mam problemy nawet u siebie

Na pewno coś bym posadziła w takim szpalerze, bo wyglądało to super.
Ula - a co mam powiedzieć ja?? Też nei nadążam..nawet u siebie .. ale mogę przestać.. nie ma sprawy... pokaże tylko jednego kwiatka dziś.. i to przez wzgląd na Mariusza

Bo się cieszę.. bo .... ale to za chwilkę.
Renia - wszytko od mego Pana Bylinowego

Zajechałam tak sobie po drodze.... no i trudno było się oprzeć
Alinka - bo mam pretekst do zakupów, przecież powstaje nowa rabata

Tylko zamiast nowej rabaty rośnie ilość doniczek pod domem, nie mam gdzie już ich ustawiać.. a trzymam je w cieniu, bo inaczej bym nie przestawała latać z konewkami z wodą

A czasu na rabatę nie ma
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.