Phantom chociaż prawie 2 metry się nie pokłada, w żadnym wypadku... to najsztywniejsza horti jaką mam, co prawda mam tylko chyba 18 hortek (nie liczę ogrodowych, bo one dostają eksmisję... obraziłam się na nie ) .
Floksy też lubię Zapomniałam napisać
Różyczko..... ogórki nie tuczą, ja też w trakcie przerabiania w inny sposób ogórków spałaszowałam chyba więcej niż 3
Buziam i tulisiam Cię bardzo mocno..... Jak tam Twoje sprawy, kciuki trzymam
Rozwarkowo... posadziłam chyba 3....a reszta się sama posiała...zalety niepielenia
Megi, jesteś bardzo miła .... niestety nie wszytko pasuje Dlatego ciągle walczę, jak napisała Julka - prawa flanka na lewą flankę... tylko już mi miejsca brakuje na roszady
Ktoś tam kiedyś oczy wybałuszał gdzie mam bałagan.. chyba Ewa Agent 004...
To mój bałagan, oprócz przegródka co przed chwila pokazałam. Takich miejsc mam duuużo ,ale się nie chwalę bo nie ma czym ..
Coś padło, chwasty porosły i samosiejki jeżówek.. na foto nie widać, ale jest okropnie
Szwarc-mydło-powidło.... i chwasty, siewki kuklika gdzie popadnie, małe rośliny z tyłu, duże z przodu, bez ładu i składu... na foto widać zielone, ale gołym okiem widać .... masakra Wiosną tylko wadam od 3 lat powyrywać większe chwasty i tak sobie potem samo radzi.. nie da sie wejsć, bo za gęsto.. i takich miejsc mam dużo. Cały wsiowy I trochę tu i ówdzie.. trochę przekwitłych badyli wycięłam .. wiec i tak zrobiło sie lepiej.
To powinno się nazywać w Dzikim buszu...
Ale spokojnie , powoli, wszytko naprostuję Będzie po mojemu, kolorowo i bogato, ale bardziej uporządkowane