Aniu dzięki za Phantoma...miał rosnąć u mnie w narożniku, ale chyba ta hortka, którą kupiłam to raczej Grandiflora, zobaczę jak się spisze Twój Phantom się nie pokłada?
No to sobie odpoczęłam.Miło tak sobie pospacerować po galerii.
A godzina 23 z haczykiem,a ja 3 ogórki wessałam.Głupia jestem można było je inaczej spożytkować ,ale to może innym razem )))))))))))
Pokazuj dalej piękności swoje An.
Co Ty się tak dziwisz - pięknie masz i tyle, choć nie wiem jak to robisz, bo gatunków, kolorów i faktur masz mnóstwo, ale wszystko pasuje, jakby z projektu sadzone, mieć taki bałagan, to też trzeba mieć talent
Gosiak.. szalejsz mi na wątku, a potem płaczą, że stron za dużo Ogórki w słoikach.. nawet w kuchni ogarnięte.
hakonechloa macra - zielona...rośnie jak gupia i szybko Pozostałe , zwłaszcza żółta stoi jak zaklęta i nie wiem co mam już do niej gadać by ruszyła... taka pstrokata, w paski rośnie też dość szybko
Orszelinkę chcesz....taaaaaaak, a jak rozsyłałam to gdzie byłaś.... jeżówki tylko chciałaś... trąbiłam kto chce...... wiec kto chciał i nie chciał to dostał... Jak Tobie nie wcisnęłam.... to tylko z powodu nazwy wątku co obliguje.. i kokoszkować Tobie już nie chciałam... sumienie mnie ruszyło..... i jak widać niepotrzebnie Będziesz sie dzielić tym co zostało z Pszczółką.. może Ci wybaczy Czy Pszczółka che..też nie wiem, ale dal niej pokokoszkuję, nawet jak przerabia rabaty.. najwyżej koło ula posadzi Pszczółki i motylki sie ucieszą..
A to moja kokoszka..... do zmiany idzie.... wszytko dostaje eksmisję Jeszcze nie wiem gdzie, ale dostaje..... klon Drummondi posadzony, decyzja podjęta, róże sprzed chałupy też dostają eksmisję, też nie wiem gdzie.. muszę wprowadzić trochę ładu i porządku
Kondzio Ty na czterech literach nie usiedzisz...... ucałuj mi moja Miłą I Dziewczynki pozostałe też, tylko Dżadze nie daj sie zanieść do budy
I pomyśleć, że mnie kiedyś też tak nosiło..... tydzień bez wyjazdu to był koszmar