Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 09:01, 30 lip 2013

Kochani spotkania są bardzo, bardzo sympatyczne.. bo ludzie tu są wyjątkowi, nigdzie takich nie ma.. ewenement w skali światowej...
Jednak dostałyśmy publiczną reprymendę od szefowej za zapychanie forum gifami, a jak gifami to i zdjęciami......... nie było to świadome, bo jak jest automat co zmniejsza rozmiar pliku ..to myślałam , że zimniejsza wszytko i .... nie ma problemu.
To jest forum ogrodnicze...i niech tak zostanie... od dziś wprowadzam program naprawczy (i siebie i Forum)... jestem tu tylko i wyłącznie w celach ogrodniczych, odrzucam przebywanie towarzyskie.
Towarzysko zapraszam Was na FB i do mego ogrodu w realu....... furtka stoi otworem
Jest mi bardzo przykro, że takie wspaniałe spotkanie u Alinki nie może być ukoronowane fotkami...
Tak samo jak mam siedzieć na forum bez wstawiania zdjęć???? A jakoś ograniczyć sie do jednego raz na jakiś czas nie umiem........

Przepraszam wszystkich, że kończy sie epoka wesołego wątku........ zastanawiam sie nad założeniem bloga... w wolnej chwili będę sie uczyć jak to zrobić
Luki 09:41, 30 lip 2013

Automat do zdjęć jest bardzo wygodny. Nie znam się ale wydaje mi się w, że wystarczy jak wszyscy się nauczymy wstawiać na forum pomniejszone zdjęcia i nie powinno być problemu. Zawsze troszke pomniejszałem, ale będzie trzeba bardziej i chyba nikt nie będzie musiał rezygnować ze zdjęć. W końcu różnica będzie jak wszyscy zamiast zdjęć o wielkości 2mb wstawią zdjęcia mające ok 250kB No ale o dokładne informacje będzie trzeba się zapytać szefostwa
anna_g 09:44, 30 lip 2013

asc napisał(a)
Kochani spotkania są bardzo, bardzo sympatyczne.. bo ludzie tu są wyjątkowi, nigdzie takich nie ma.. ewenement w skali światowej...
Jednak dostałyśmy publiczną reprymendę od szefowej za zapychanie forum gifami, a jak gifami to i zdjęciami......... nie było to świadome, bo jak jest automat co zmniejsza rozmiar pliku ..to myślałam , że zimniejsza wszytko i .... nie ma problemu.
To jest forum ogrodnicze...i niech tak zostanie... od dziś wprowadzam program naprawczy (i siebie i Forum)... jestem tu tylko i wyłącznie w celach ogrodniczych, odrzucam przebywanie towarzyskie.
Towarzysko zapraszam Was na FB i do mego ogrodu w realu....... furtka stoi otworem
Jest mi bardzo przykro, że takie wspaniałe spotkanie u Alinki nie może być ukoronowane fotkami...
Tak samo jak mam siedzieć na forum bez wstawiania zdjęć???? A jakoś ograniczyć sie do jednego raz na jakiś czas nie umiem........

Przepraszam wszystkich, że kończy sie epoka wesołego wątku........ zastanawiam sie nad założeniem bloga... w wolnej chwili będę sie uczyć jak to zrobić

Aniu - bardzo poważny tekst napisałaś Może nawet i coś tam racji masz, niemniej jednak mnie siem tam wydaje, że w Twoim wątku to i zdjęcia i teksty to jednak na tematy ogrodowe były... A jeśli pisane "na wesoło" to chiba nic takiego... Myślisz, że "ponuro o ogrodzie" to bendzie lepij niż "wesoło o ogrodzie" ? Tak naprawdę wiem o co Ci chodzi, ale akurat Twój wątek był zdecydowanie ogrodniczy tak w zdjęciach (może jedynie pomniejszyc je trzeba to siem nauczymy) jak i w tekstach... Zatem nie wiem co Ty chcesz u siebie naprawiać ale oczywiście będę się przyglądać bo i tak codziennie w Twoim wątku jestem - pamiętaj Ania że "porządeczek musi być"
No i pozdrawiam bardzo poważnie i dystyngowanie na dobry dzień
ps. a tak czy siak - bloga zakładaj
Kondzio 10:00, 30 lip 2013

Aniu myślę że źle zrozumiałaś intencje Danusi bo jak tak by było to przecież nikt by nie mógł wstawiać zdjęć i o niczym innym nie rozmawiał tylko o rabatkach a o tym się nie da tak dużo gadać a po drugie miały być to samodzielne wątki przecież to każdy z nas otworzy Blogi i na fejsa przejdzie ale to już nie jest to nie wiem czy na tym Danusi zależy moim zdaniem lepiej zlikwidować jakieś stare wątki które ktoś nie używa i ograniczyć wejścia osób zewnątrz bez rejestracji nie wiem sam z drugiej strony to jest Danusi forum i może robić co chce ale nie wiem czy akurat tego pogadaj z nia o tym naprawdę
Kondzio 10:06, 30 lip 2013

buziam
TheMagda 10:24, 30 lip 2013

Anusia powiem krótko: jesteś integralną częścią tego forum. Ty musisz tu być ,taka jaka jesteś. Popularność tego wątku o czymś świadczy
Mala_Mi 10:51, 30 lip 2013

Kochani, to Danusi Forum i ma prawo decydować jak uważa.... jestem jej za to Forum bardzo wdzięczna. Dokonała czegoś, co wydałoby sie niemożliwe, nierealne. Tego nie podważam i nigdy nie podważę. Jednak zostało napisane, że wstawianie gifów z motylkami i duża ilość zdjęć powoduje, że forum sie zawiesza i blokuje. Poczuwam się do tego, że jestem winowajcą. Jestem osobą dorosłą i to nawet już w wieku bardzo poważnym, dla wielu jestem już "starą babą" (hi, hi, hi), uważam sie za osobę inteligentną.... i doskonale rozumiem aluzje.

I na tym proponuję zakończyć dyskusję i rozmowę na ten temat. Z forum sie nie wypisuję, będę zaglądać.. przecież bez Was ja już żyć nie mogę Po prostu dostosuję sie do zaleceń, bo nic miłego czytać potem, że jest sie winowajcą z powodu którego forum nie działa. Zależy mi na Forum i zależy by działało.
Tyle w tej kwestii.
Temat zamknięty..to nie są tematy ogrodowe. Trzeba dostosować sie do regulaminu forum ... jak nie to mogę założyć swoje Forum... i robić co mi sie che... a tu jestem tylko gościem . Amen
.
Pszczelarnia 11:15, 30 lip 2013

Anek,
w karnawale zrobimy spotkanie z tańcami. Warunek trzeba umieć tańczyć - a Ty umiesz.

Kondzio 11:36, 30 lip 2013

całuski
gierczusia 13:24, 30 lip 2013

Sebek napisał(a)

Fikołka nie mam Ale jazdę mercedesem i ucieczkę przed Marzeną mam uchwyconą

Matko.. I jak ja wytrzymam do środy bez zdjęć ... A jak szkoda ,że filmików jeszcze wrzucać ńie można.. To by było ....