Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

hanka_andrus 17:41, 13 lis 2012

Pozdrawiam,w swoim ogrodzie byłam,ale kolorów......net!
zbigniew_gazda 17:55, 13 lis 2012

Aniu wpadłem też ale po robocie . Piękne zdjęcia sikorek i wróbelków. Muszę sobie kupić taki okrągły karmnik , no muszę.
JulkAd 18:11, 13 lis 2012

Pędzisz Aniu jak wiatr, nie daję ze wszystkim rady, ale pozdrówka zostawiam
marzena 18:21, 13 lis 2012

bardzo pięknie ( również) jesienią u Ciebie...
ptaszki - urocze...na ostatnim to chyba mazurki ?

Ania, czy ja dobrze widzę...? znow planujesz jakiś zjazd...! ?
majkel0326 18:32, 13 lis 2012

Aniu,Twój watek ogarnąć nie sposób,ale chociaż kilka stron wstecz poczytałam,zdjęcia pooglądałam.U Ciebie nadal ładnie i ciągle coś się dzieje,u mnie szaro i buro,byle do wiosny!
bociek 20:06, 13 lis 2012

asc napisał(a)

Sikorki są bardzo kulturalne biorą ziarnko i robią miejsce dla następnych

A wróble jak dopadną do koryta.. to tak łatwo nie odejdą...

Prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Szalona

Tiaaaa, to chyba te swoje sikorki nauczylas kultury i savoir vivru czy jak to sie tam pisze. Moje sie leja, az piora leca. Nieraz to takie awantury sa, ze az strach patrzec. Takie wiesniary bez oglady Wroble i inne ptaszeta bez szans. Tylko sojki sobie z nimi daja rade. A futro jak ten za przeproszeniem arystokrata obserwuje wszystko i mruczy pod wasem

Buziaki Anek
eliza3 20:16, 13 lis 2012

Widzę, że Ty też ptaszki już karmisz i lubisz je obserwować. Wróble faktycznie jak się rozsiądą do biesiady to nie wiedzą kiedy skończyć, a sikoreczki ciągle się kłócą i robią strasznie dużo rabanu.
Uwielbiam je obserwować, obym tylko z torbami nie poszła... nie wiedziałam, że jesienią będą miały taki apetyt
Bogdzia 22:34, 13 lis 2012

eliza3 napisał(a)
Widzę, że Ty też ptaszki już karmisz i lubisz je obserwować. Wróble faktycznie jak się rozsiądą do biesiady to nie wiedzą kiedy skończyć, a sikoreczki ciągle się kłócą i robią strasznie dużo rabanu.
Uwielbiam je obserwować, obym tylko z torbami nie poszła... nie wiedziałam, że jesienią będą miały taki apetyt

Oj prawda ze trochę kosztują i stale trzeba pamiętac o sypaniu i kupowaniu ale jakie fajne obserwacje przez całą zimę .
viva 22:38, 13 lis 2012

Obserwowanie ptaszków bardzo wciąga, można tak godzinami. Bardzo lubię ruchliwość sikorek, strasznie są wiercące

Aniu, miłych snów Ci życzę po pracowitym dniu
Mala_Mi 00:30, 14 lis 2012

Cieszę się, że odwiedzaliście mnie.... jutro uważniej poczytam i ..... savoir vivr zachowam
My kupujemy słonecznik w worku w centrali nasiennej ... 20kg po 4,50
Wróbelki to ptaki, które bez człowieka pomocy wyginą.. mówię o prawdziwych wróblach.... trzeba pomóc mniejszym braciom ... i le radochy z patrzenia... a ile nerwów ze sprzątania potem tego Ale nie ma nic za darmo
I tym optymistycznym akcentem koniec na dzisiaj.... tzn na dzisiaj noc..... bo zaraz trzeba stać ....grrrr