Konstancja - Adamo się w domu nie stołuje, a Ty się tyle nagotowałaś????? Kuszę , kuszę by zajechał... opiera się.. na roślinki go przekupuje.... Powiedz mu, że z T do K jest przez Rz.

No co jak co ale my sie na geografii znamy
Viva - nie mam czasu... ale do Ciebie zaraz lecę... pojawiasz sie raz na miesiac...

I przepraszam pozostałych.. ale Vivy ogród moim ulubionym jest... i w moim guście.... to taki mój styl...szkoda, że nie w moim ogrodzie
Kasiek - tyś nie tyczka.. tyś modelka

A na każdej modelce wszytko "zwisa"

To są pierdołki... to tak jak czy ogród ma równy kancik czy nie.. ważne że ten ogród jest i cieszy
Syla - inżynierski odbiór robót zrobię na przerwie późniejszej....

Te ciurkadło to będzie coś czego będę zazdrościć.... ale to jest na drugim miejscu... na pierwszym ogród zimowy ..
Basiu - to jest skandaliczny skandal.. jak sie mawia na forum... grzybów o tej porze nie ma??? Zły nastrój usprawiedliwiony....... Trzeba było uzbierać muchomorów dla teściowej
Ell - oj Ciebie też ostatnio na forum nie widuje... wyciągaj zapałki i do spania.... forum nie ucieknie.. zimą będziemy nadrabiać
Grembosia... o tej godzinie to chyba witałaś ze mną dzień.. ale ja poszłam spać

Staram sie jak biały człowiek pójść spać tego dnia co wstałam
Gierczusia - nie lubię poniedziałków.. wolałabym piątek.. ale jak na razie stoi poniedziałek.. muszę tylko Alince dać znać.. bo ona teraz o niczym nie wie .. a jak będzie padało to wtorek..
Madzia - bo czasami to nam sie zostaje tylko Ło matko .... i mus biegiem bo inaczej czasu brak ..
Borbetka -

dzięki za fotki u Ciebie.. w końcu coś pokazałaś .. taki ogród i tak mało zdjęć.. no foch..
Mira - psa mego sie nie boisz wiec po cholerę leźć na płot jak furtka otwarta ??? tak wogle to może byś kiedy zajechała?? Mogę Cie z Rz. odebrać

Katalpa ma bardzo piękne liście, nawet nowe przyrosty.. w kolorze żółto-seledynowym.. część liści już sie obsypuje.. i jak to katalpa - liście ma brzydkie, szare.. i wielkie. Ale z innych drzew też liście już opadają.... jesień idzie... nie ma na to rady.. Mocno pokręcone liście były jak przędziorek mi ją wcinał..