Mala_Mi
17:46, 01 paź 2013

Agata - to byłą szalona wyprawa.. struny głosowe będę leczyć przez miesiąc..
Renia - tyle bab się zeszło wiec był jazgot niemiłosierny.. i nikt nie myślał o fotach ...
Kachat - ja zazdrościłam kotom Agnieszki... a lustro jest bomba
Bogdzia - pozdrówka dla Ciebie też.. wieczorkiem zajrzę do Ciebie.. nie wyrabiam na zakrętach
Irenka- w planach są ogrody u Kapiasów, jest i Wrocław... z Aliną fajnie sie jeździ
Borbetka - swój swego zawsze znajdzie
A że na internecie, to nigdy bym w to nie uwierzyła....
Bogusia - wszystkie jesteśmy fajne
Magda - fotki pokazałam wszystkie.. no nie popisałyśmy się
Ale grunt, że galotki uratowane.. kto by był takie chucherko??
Gabrysiu - z mojego punktu widzenia spotkania były fajne, nie wiem tylk oc ogospodynie na taki niekontrolowany nalot..
Ewa - Gierczusia i reszta to same laski.... a przy nich i mi się dostało komplementa ..ha, ha, ha..
Anitka- jesteś w planach, jesteś... wiec tak ochoczo nie zapraszaj ...
Danusia- już napisałam na wątku spotkaniowym u kogo było... chociaż to powinno sie znaleźć na watki niekontrolowany nalot na ogrody forumek
Beatko - tak to było u Gierczusia
Pisze, że jakoś nas przeżyła.. ale jeszcze dochodzi do siebie ..
Anno_g - robiłam co mogłam.. nawet byle co wstawiłam, by tylko galotki ratować..
Aniu Monte - przesympatycznie było i dodatkowy bonus w postaci Ani od Kulek.. nie wiedziałyśmy, ze czeka na nas jeszcze jedna niespodzianka czyli Ania... i to z takimi sympatycznymi prezentami
Sebek - zazdraszczaj
Fajnie było...
Ula - masz rację.. było fajnie.. chociaż krótko.. ale w pracy sie pokićkało i przeciągnęło... wyglądało że muszę jeszcze raz do Katowic.. z jednej strony się zmartwiłam, a z drugiej ... okazja do kolejnego spotkania...
Mira - nic nie przytargałam ... szkółki były już zamknięte.. i dobrze
Ale miodunkę od Alinki mam , wypasioną i wielką.. i idę ja sadzić.. bo mnie zaraz noc zastanie..
Konstacja - brak znajomości geografii jak na razie wychodzi mi tylko na dobre

Uciekam.. bo się ściemnia.... a miodunka nie zasługuje na takie traktowanie
Wczoraj był duży przymrozek. szyby w aucie skrobałam.. kfiotków doniczkowych nie pochowałam.. ciekawe co przeżyje, a co nie
Tak wczoraj było..brrrr
Renia - tyle bab się zeszło wiec był jazgot niemiłosierny.. i nikt nie myślał o fotach ...
Kachat - ja zazdrościłam kotom Agnieszki... a lustro jest bomba

Bogdzia - pozdrówka dla Ciebie też.. wieczorkiem zajrzę do Ciebie.. nie wyrabiam na zakrętach

Irenka- w planach są ogrody u Kapiasów, jest i Wrocław... z Aliną fajnie sie jeździ

Borbetka - swój swego zawsze znajdzie

Bogusia - wszystkie jesteśmy fajne

Magda - fotki pokazałam wszystkie.. no nie popisałyśmy się

Gabrysiu - z mojego punktu widzenia spotkania były fajne, nie wiem tylk oc ogospodynie na taki niekontrolowany nalot..
Ewa - Gierczusia i reszta to same laski.... a przy nich i mi się dostało komplementa ..ha, ha, ha..
Anitka- jesteś w planach, jesteś... wiec tak ochoczo nie zapraszaj ...
Danusia- już napisałam na wątku spotkaniowym u kogo było... chociaż to powinno sie znaleźć na watki niekontrolowany nalot na ogrody forumek

Beatko - tak to było u Gierczusia

Anno_g - robiłam co mogłam.. nawet byle co wstawiłam, by tylko galotki ratować..
Aniu Monte - przesympatycznie było i dodatkowy bonus w postaci Ani od Kulek.. nie wiedziałyśmy, ze czeka na nas jeszcze jedna niespodzianka czyli Ania... i to z takimi sympatycznymi prezentami

Sebek - zazdraszczaj

Ula - masz rację.. było fajnie.. chociaż krótko.. ale w pracy sie pokićkało i przeciągnęło... wyglądało że muszę jeszcze raz do Katowic.. z jednej strony się zmartwiłam, a z drugiej ... okazja do kolejnego spotkania...
Mira - nic nie przytargałam ... szkółki były już zamknięte.. i dobrze

Konstacja - brak znajomości geografii jak na razie wychodzi mi tylko na dobre

Uciekam.. bo się ściemnia.... a miodunka nie zasługuje na takie traktowanie

Wczoraj był duży przymrozek. szyby w aucie skrobałam.. kfiotków doniczkowych nie pochowałam.. ciekawe co przeżyje, a co nie

Tak wczoraj było..brrrr