Ja muszę dopasować ogród .. i ich linie......... do psa ..... prozaiczne, ale tak to w życiu bywa... Rabata musi być tak położona, aby nie była na torze biegania psa.. bo wszytko i tak zniszczy.. Rabata wsiowa pod płotem.. jest prostokątna, bo łatwiej zrobić ogrodzenie, a tam ogrodzenie muszę mieć na 100%. Za siatką jeżdżą traktory, biegają dzieci.. i on też.. i płotek na tyle wysoki, aby trudno było przeskoczyć.
Prostokątne rabaty w tej części ogrodu nie gryzą sie z resztą.. Jak patrzymy na prostokąty, to części z łukami nie widać.. w żaden sposób.. i odwrotnie też nie widać.. Jak pokazuję foto z dachu to widać, ale nikt na dach u mnie poza mną i M nie wchodzi.. Nawet Mikołaj nie przychodzi, bo nie mam ani jednego komina ...
Ela fajne kształty zaproponowała, ale z uwagi na psa .. odpadają.
Ognisko mam w kształcie prostokąta, wiec i reszta będzie prostokątna.. łatwiej też kosić trawnik z liniami prostymi.. Koszenie zajmuje nam prawie dzień.. nie będę dokładać sobie roboty
I podoba mi sie taka rabata.....
Chaos ujęty w ramę... (forki z artykułów Danusi, chyba mogę pokazywać i cytować???)
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.