Mala_Mi
09:27, 04 gru 2013

Nie wiem czy coś widać.. muszę pieńki naprostować, bo mi sie drzewka przechyliły, ale na tej rabacie o ja nic nie robiłam od 2 czy 3 lat..
Z bliska pień..
A tu karagana w nachyłkach, bardzo mi sie podoba.. chyba pod drugą też powtórzę taki układ.. no i muszę przyciać karaganie czuprynę
Obcięłąm wiosną, ale za mało
Migdałek mnie denerwuje, ale jest póki jest, a jak padnie to bez żalu wywalę. )
Największy bałagan robi mi czereśnia sąsiada.. ale ładnie owocuje i jest pyszna... i nie moja.. na szczęście, wiec dylematu nie mam..smacznie czy ładnie.. Musi być bo sąsiada. A wszytkie owoce za siatką są moje... ale pyszne te czereśnie....
I zawsze bardzo dużo 
Śniadanie przy komputerze było.. zmykam... i super że zaglądasz.. zawsze co dwie głowy to nie jedna. nawet jak spapram po swojemu..
I ten okropny płot... grrr ale musi coś być na psa...
Z bliska pień..
A tu karagana w nachyłkach, bardzo mi sie podoba.. chyba pod drugą też powtórzę taki układ.. no i muszę przyciać karaganie czuprynę

Migdałek mnie denerwuje, ale jest póki jest, a jak padnie to bez żalu wywalę. )
Największy bałagan robi mi czereśnia sąsiada.. ale ładnie owocuje i jest pyszna... i nie moja.. na szczęście, wiec dylematu nie mam..smacznie czy ładnie.. Musi być bo sąsiada. A wszytkie owoce za siatką są moje... ale pyszne te czereśnie....

Śniadanie przy komputerze było.. zmykam... i super że zaglądasz.. zawsze co dwie głowy to nie jedna. nawet jak spapram po swojemu..
I ten okropny płot... grrr ale musi coś być na psa...