Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Gardenarium 17:17, 02 gru 2013

Głupi pomysł, wycofuję się ale może za różankami. Zmierz cień jaki by dawały cisy i przysuń je najbliżej namiotu na ile się da.
Spadam. nic już nie będę mącić.

Instagram Ogrodowiska
Milka 17:21, 02 gru 2013

To nie mącenie, tylko cenne rady
Gardenarium 17:25, 02 gru 2013

Moim zdaniem rabata ograniczona żółtą linią jest za szeroka

Może cis zygzakiem? Ale nie aż tak daleko kobieto.

Albo wyjedź przy namiocie, a potem zwęź ją.

Instagram Ogrodowiska
Kindzia 19:32, 02 gru 2013

Tyle miejsca u góry do zagospodarowania masz??? To grzech, że puste stało...
Moja "górka" była robiona pod hobby zięcia (pociągi, makiety i te sprawy), po drugiej stronie mam przechowalnię wyrośniętych ciuszków i zabawek Kubusia...a i łóżko polowe tam stoi sobie...ale dla poimprezowiczów...nie wpadłam na to W lecie gorąco, w zimie zimno (nie mam tam ogrzewania). I u mnie na górkę żaden imprezowicz nie wlizie...schody drabiniaste

Pozdrawiam Aniu
paniprzyroda 19:37, 02 gru 2013

Ależ tu się dzieje ogrodowo i remontowo. No i jak tu do Ciebie nie zaglądać? Pozdrawiam.
Bogdzia 19:45, 02 gru 2013

Kindzia napisał(a)
Tyle miejsca u góry do zagospodarowania masz??? To grzech, że puste stało...
Moja "górka" była robiona pod hobby zięcia (pociągi, makiety i te sprawy), po drugiej stronie mam przechowalnię wyrośniętych ciuszków i zabawek Kubusia...a i łóżko polowe tam stoi sobie...ale dla poimprezowiczów...nie wpadłam na to W lecie gorąco, w zimie zimno (nie mam tam ogrzewania). I u mnie na górkę żaden imprezowicz nie wlizie...schody drabiniaste

Pozdrawiam Aniu

Po drabiniastych po imprezie na pewno wejda i może wszyscy bedą chcieli spróbowac.Ania ma zakodowane ze dla imprezowiczów bo miała to zrobic na spotkanie u niej ale tyle sobie narobiła roboty w ogrodzie ze dopiero teraz po niej odpoczęła i wróciła do pomysłu na pięterko.
Mala_Mi 19:59, 02 gru 2013

Danuś... nic nie mącisz.. dobrze piszesz, bo mi tu brakuje nawet nie zasłonięcia szklarni, a brakuje czegoś co spowoduje, że tu będzie inaczej... bo jak na razie mi tu nie gra..

Ekrany to dobry pomysł, nawet mi sie takie trochę marzyły.. zastanawiałam się czy wsiowego nie podzielić na boksy .. pod płotem wysoko, a na dole nisko, ale z bukszpanu... łatwiej zachować chyba to by był cieńszy.. gdzieś takie widziałam na Twoich fotach z Anglii.

Zastanawiałam się nad ekranem za różami (te różowe).. z przodu są bonice, a z tyłu wyższe.. wiec od południa światła im wystarczy, a od północy by dostały dla ocieplenia plecki...

Możesz sie śmiać, ale mój M chyba pokochał bukszpany.. stwierdził, aby cały wsiowy otoczyć żywopłotem bukszpan, wtedy nawet płotek antypsiowy można zrobić z zielonej siateczki za żywopłotem i nie będzie widoczny... Muszę parę rzeczy zrobić z pracy, terz też dopiero wpadłam do domu, ale przygotuję moje przemysłenia, na podstawie Twoich sugestii.. to może być strzał w dziesiątkę..

Trudno na podstawie jednej fotki w zmniejszonej rozdzielczości ocenić całość...... ale przygotuję coś więcej.. i mieszaj, mieszaj ile wlezie

Reszcie macham, bo nie mam czasu teraz..
Mala_Mi 20:03, 02 gru 2013

Acha, na górze jest nisko, wiec niskie osoby mogą na trzeźwo, a wysokie tyko po pijaku, bo trzeba na czterech Ale schody będą normalne...

I Bogdzia ma rację, to miało być zrobione, rok temu w maju..schody czekają już prawie 2 lata i zagracają pokój..

Oczywiście wszystkich zapraszam.. wysocy koniecznie z zaopatrzeniem.. do skłonów...

Potem zajrzę, ale teraz myk, myk... muszę troche rzeczy przygotować na jutro..
elzbieta_g 20:22, 02 gru 2013

ja z tych niskopiennych więc się zmieszczę bez zaopatrzenia
Kindzia 20:25, 02 gru 2013

Moje 1,70 m...się zmieści na stojaka???
Dobrze, że schody normalne...