Danuś... nic nie mącisz.. dobrze piszesz, bo mi tu brakuje nawet nie zasłonięcia szklarni, a brakuje czegoś co spowoduje, że tu będzie inaczej... bo jak na razie mi tu nie gra..
Ekrany to dobry pomysł, nawet mi sie takie trochę marzyły.. zastanawiałam się czy wsiowego nie podzielić na boksy .. pod płotem wysoko, a na dole nisko, ale z bukszpanu... łatwiej zachować chyba to by był cieńszy.. gdzieś takie widziałam na Twoich fotach z Anglii.
Zastanawiałam się nad ekranem za różami (te różowe).. z przodu są bonice, a z tyłu wyższe.. wiec od południa światła im wystarczy, a od północy by dostały dla ocieplenia plecki...
Możesz sie śmiać, ale mój M chyba pokochał bukszpany.. stwierdził, aby cały wsiowy otoczyć żywopłotem bukszpan, wtedy nawet płotek antypsiowy można zrobić z zielonej siateczki za żywopłotem i nie będzie widoczny...

Muszę parę rzeczy zrobić z pracy, terz też dopiero wpadłam do domu, ale przygotuję moje przemysłenia, na podstawie Twoich sugestii.. to może być strzał w dziesiątkę..
Trudno na podstawie jednej fotki w zmniejszonej rozdzielczości ocenić całość...... ale przygotuję coś więcej.. i mieszaj, mieszaj ile wlezie
Reszcie macham, bo nie mam czasu teraz..
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.