Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Dzidka 19:55, 05 gru 2013

Hura!!! Nadrobiłam zaległości. Przyznaję, że czytanie ze zrozumieniem zajęło mi co nieco.
Będę trzymała kciuki za wprowadzane zmiany. Decyzję nie są łatwe.
Ale takiej " bombie energetycznej" /bardzo mi się, to określenie przez magnolię Ciebie spodobało/ na pewno
uda się projekt zrealizować.
Mam pytanie. Czy wzdłuż ogrodzenia masz ścieżkę dla piesia?
Mala_Mi 20:30, 05 gru 2013

Dzidka napisał(a)
Hura!!! Nadrobiłam zaległości. Przyznaję, że czytanie ze zrozumieniem zajęło mi co nieco.
Będę trzymała kciuki za wprowadzane zmiany. Decyzję nie są łatwe.
Ale takiej " bombie energetycznej" /bardzo mi się, to określenie przez magnolię Ciebie spodobało/ na pewno
uda się projekt zrealizować.
Mam pytanie. Czy wzdłuż ogrodzenia masz ścieżkę dla piesia?

Faktycznie, przeczytać to jest wyczyn.. a ze zrozumieniem..to już mega wyczyn..

Projekt zrealizuję, tak czy siak, ale zrealizuję.. jak spapram to mały problem, bo to i tak miejsce nie reprezentacyjne, to raczej miejsce na moje chciejstwa.. by sobie nie odmawiać przyjemnosci z kupowania i sadzenia tego co się podoba, a nie co pasuje..

Ścieżki dla piesia tam właśnie nie mam.. niestety robiąc rabatę nasz pies nie biegał jak szalony za niczym, nie gonił traktorów i takie tam.. był dystyngowany.. a latanie mu przyszło z czasem..
Mogłabym ją tam zrobić przesadzając wszystko.. ale wtedy muszę zrobić i tak ogrodzenie, bo musi jakoś wrócić z tej ścieżki.. z pewnością na około nie będzie chodził.. i tak będzie łamał kwiaty i tak..

Na innych rabatach mam ścieżki dla psa.. i zostawione dojścia do tych ścieżek.....

Wiec prościej zrobić ogrodzenie tylko z jednej strony.

Jak przyjdzie nowy pies.. to go od małego będę uczyć, że nie wolno, co nie znaczy, że też sie może zagalopować.. w amoku gonitwy za traktorem.
Mala_Mi 20:32, 05 gru 2013

gierczusia napisał(a)
Łooo Bożeszzzz ... Ty można od tych linii oczopląsu dostać

Przez " bylinówkę wsiowa " mam opluty ekran

A mi się aż nie chce patrzeć na ekran.. bo trwa szarpanie nerwów.. bo albo pięknie, albo to co sie chce.. Dwie rzeczy nie idą tu mi w parze..
malgorzata_s... 20:35, 05 gru 2013

Aniu oczywiście że projekt zrealizujesz Kto jak nie TY??? Takiej energii nikt i nic nie powstrzyma buziaki
Dzidka 20:36, 05 gru 2013

asc napisał(a)

Jak przyjdzie nowy pies.. to go od małego będę uczyć, że nie wolno, co nie znaczy, że też sie może zagalopować.. w amoku gonitwy za traktorem.

Aniu, podziwiam tę wiarę
Madzenka 20:51, 05 gru 2013

Bylinówka wsiowa to piękne określenie
WilczaGora 21:30, 05 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)
Bylinówka wsiowa to piękne określenie

ja to mam taką różankę wsiową
Bogdzia 22:20, 05 gru 2013

Życzę żeby Ksawery do Ciebie nie dotarł i najlepiej do mnie też nie. Spokojnej nocy.
Mala_Mi 22:32, 05 gru 2013

Ksawerego jeszcze nie ma, ale Ksawerek duje, a miło...

Moja wsiowa rabata trochę mnie dziś zdenerwowała.. ale zima długa... będę myśleć.. "ogrodnik w grudniu myśli" (cytat Ewy w wątku Pszczelarni)....

I migawki z wsiowego.. trochę już przesadziłam, wyrzuciłam, oddalam.. mus to uporządkować..

Madzenka 23:04, 05 gru 2013

W grudniu to ja nie mam czasu na myślenie, mózg mi się włącza od stycznia a w lutym dostaje przyspieszenia w myśleniu ogrodowym