Z braku czasu, a dużej ilości postów..... wybaczcie jak kogoś pominęłam, na jakieś pytanie nie opowiedziałam, ale ręczę słowem honoru, że wszytko przeczytałam i obejrzałam. Do Was tez pozaglądam, ale to wieczorkiem, teraz na 5 minutek wpadłam.. o 5 minutek za długo..
Cieszę się, że avatarek jak i Nick zdobył Waszą aprobatę.. i chyba nie było ani jednego głosu przeciw... odetchnęłam z ulgą

Bo mi się podoba

I troskę oddaje charakterek.... a to przecież o to chodzi..
Zainspirowałam się hasłem Małej Mi "Ja nie jestem chamska, ja po prostu nie lubię być sztucznie miła". Na sympatię też trzeba sobie zapracować, bo inaczej to pusty slogan

To tyle jeszcze w kwestii wyjaśnienia..
Agania, Bociek - ta żaba (a raczej ropucha) to był ubaw przez wiele dni.. nie pozwoliłabym jej zjeść.. ona była tresowana.. wianków stworzyłam 3 szt..... ja zawsze, albo wszytko , alb nic .... nic co jest po środku

A tak na poważnie, to nie wiedziałam co się uda popełnić.. wiec kupiłam rożne materiały..
Jotka - Ty masz zawsze takie mądre słowa... zawsze je analizuję po kilka razy... a z talentami to jest tak, że trzeba je "odkopać"... bo jak zakopane to nie widać.. każdy ma jakiś talent.. ja to chyba do improwizacji
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.