Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Hogata 08:17, 16 gru 2013

Mala_Mi napisał(a)
Ależ mi kadzicie.. to chyba tak na dobrą zachętę

Pozostałe dwa.. ale po ciemku zdjęcia kiepskie.. w rzeczywistości lepiej niż na foto.. i dużo im do Waszych, ale ogólnie nie wyrzucę .. ha, ha, ha...

Tak wygląda jedna część pokoju

A tak druga...

Środek jeszcze gorszy

Nie sprzątam, bo niestety do świąt i tak nie skończymy... ale dzięki temu bezkarnie mogłam śmiecić wiankami Pozostałe gałązki poszły na ocieplenie trawek.

Cholercia a tak myśałam, wybiorę się do Anki na wianki... Tylko z moimi chłopakami to nic byśmy nie zrobiły.... no może bałagan

Pozdrawiam.

PS. Nie piszę ale jestem na bieżąco A przy tych wiankach to nie mogłam się powstrzymać i coś napisać.
Wianki miodzio
Hogata 08:23, 16 gru 2013

Aaaaa... i jeszcze napiszę, że na drugi rok na wiankowanie się zapisuję juz dziś

Mała Mi to cała ty

Pozdrawiam
Milka 08:31, 16 gru 2013

Hura, schody sa
Pszczelarnia 09:11, 16 gru 2013

Anek, widzę u Ciebie duże zmiany.
Czyli, już teraz z truchtu przechodzimy w sprint. I zajmujemy się tym co ważne i pożyteczne.

PS Te schody będą miały jakąś linę?

WilczaGora 11:57, 16 gru 2013

czytałam że synek wianek pochwalił
taka pochwała to więcej niż tysiąc innych, prawda ?
Mala_Mi 11:59, 16 gru 2013

WilczaGora napisał(a)
czytałam że synek wianek pochwalił
taka pochwała to więcej niż tysiąc innych, prawda ?

A mina synka bezcenna

Dla niezorientowanych.. synuś nie uwierzył, że sama wianek popełniłam, myślał, że kupiłam Dopiero jak pokazałam prepitety do produkcji to uwierzył
GabiK 12:11, 16 gru 2013

No Ania, co za zmiana.

I awatarek i wianki i schody, energia Cię rozpiera mimo zimy.
Mala_Mi 12:15, 16 gru 2013

Z braku czasu, a dużej ilości postów..... wybaczcie jak kogoś pominęłam, na jakieś pytanie nie opowiedziałam, ale ręczę słowem honoru, że wszytko przeczytałam i obejrzałam. Do Was tez pozaglądam, ale to wieczorkiem, teraz na 5 minutek wpadłam.. o 5 minutek za długo..

Cieszę się, że avatarek jak i Nick zdobył Waszą aprobatę.. i chyba nie było ani jednego głosu przeciw... odetchnęłam z ulgą Bo mi się podoba I troskę oddaje charakterek.... a to przecież o to chodzi..
Zainspirowałam się hasłem Małej Mi "Ja nie jestem chamska, ja po prostu nie lubię być sztucznie miła". Na sympatię też trzeba sobie zapracować, bo inaczej to pusty slogan To tyle jeszcze w kwestii wyjaśnienia..

Agania, Bociek - ta żaba (a raczej ropucha) to był ubaw przez wiele dni.. nie pozwoliłabym jej zjeść.. ona była tresowana.. wianków stworzyłam 3 szt..... ja zawsze, albo wszytko , alb nic .... nic co jest po środku A tak na poważnie, to nie wiedziałam co się uda popełnić.. wiec kupiłam rożne materiały..

Jotka - Ty masz zawsze takie mądre słowa... zawsze je analizuję po kilka razy... a z talentami to jest tak, że trzeba je "odkopać"... bo jak zakopane to nie widać.. każdy ma jakiś talent.. ja to chyba do improwizacji
Mala_Mi 12:28, 16 gru 2013

barbara_krajewska napisał(a)

Wszystkie ładne, ale ten urzekł mnie swoją prostotą. No i ostrokrzewem

Basiu... mi też taki prosty sie podobał, ale musiałam przykokoszkować.. i dorzuciłam mu małe co nie co..

Było na początku

A tak na końcu
Tusiala 12:33, 16 gru 2013

Jestem jak najbardziej za awatarkiem i za tym co Mała Mi gadała
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies