Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mirka 13:52, 28 gru 2013

Mala_Mi napisał(a)
Acha..... Żadnych bohomazów nie będzie, bo nie ma co pokazywać.. miałam 15-17 lat jak malowałam, potem już czasu na to nie miałam.... ani zacięcia, ani ochoty.. i dalej nie mam...

Szkoda bo ja nadzieję miałam że pokażesz choć rąbek.
Margarete 14:03, 28 gru 2013

Ośnieżone góry........cudne widoki, a umiejetności ci bardzo zazdroszczę, ja kiedys próbowałam jeździc ale to było...............dawano, w tamtym stuleciu
Kasiek 14:07, 28 gru 2013

Mala_Mi napisał(a)

Tu znaczenie nie ma wiek, a predyspozycje... a mieszkać w świecie stworzonym jako raj dla narciarzy..to aż wstyd nie wykorzystać..
My na Hintertux w jedną stronę tłukliśmy sie prawie 1200 km.... byliśmy 4 razy i za każdym razem w pażdzierniku (pierwszy tydzień października na rozpoczęcie sezonu narciarskiego na tyrolski POWDER WEEKEND ... oj jak się wtedy cieszyliśmy że jest zimno i pada śnieg

Pewnie ze zal...ale co zrobic kiedy ze mnie jest taka wiercipieta ze...co innego mysli glowa...a co innego robi reka.... A chcialabym juz sie nie uszkadzac na stoku
Magda70 15:38, 28 gru 2013

Cudniaste te góry....bajkowe widoczki
Pozdrawiam poświatecznie...
ewa004 15:43, 28 gru 2013

Mala_Mi napisał(a)

Jak się oddasz w moje ręce.. to masz 99,9 % bezpieczeństwa.... ten 0,01 % to na innych wariatów
Niestety tych nie brakuje, dlatego kocham stoki alpejskie. tam nie ma tych wariatów Dużo większa odpowiedzialność za swoje ego

Aniu ja przez ten 1 % mam w tym roku narty z głowy .
Nie udało się wyleczyć kolanka ,musi być operacja a i jakiś uraz do nart pozostał ....ale może minie
A może Chopok to był dla mnie jeszcze za trudny stok ?
Madzenka 16:50, 28 gru 2013

Anka czytam, że w Białce warunki SOM!!!!!
Będziemy uczyć jazdy Noemi i Gabisi a irenk może się zdecyduje jeszcze? Trening przecież czyni mistrza
anula_wn 16:54, 28 gru 2013

ale Wam zazdroszczę..................... !
ja nie dam rady, nie ten termin buuu. będę podglądać, a do Ani się zapiszę na jazdy doszkalające kiedyś zgodzisz się Mała Mi ?
Madzenka 16:58, 28 gru 2013

anula_wn napisał(a)
ale Wam zazdroszczę..................... !
ja nie dam rady, nie ten termin buuu. będę podglądać, a do Ani się zapiszę na jazdy doszkalające kiedyś zgodzisz się Mała Mi ?

Terminy mozna przesunąć bierz m i synka pod pache i zafundujcie sobie weekend w górach
kasiek 17:07, 28 gru 2013

Alez piękne stoki, oj Świeta juz się skonczyły, czas na narty!
Mala_Mi 18:42, 28 gru 2013

Dziewczyny........ mogę uczyć kto tylko chce
Z nartami jak z autem.... można jeździć super, a i tak czasami sie przytrafia jakieś bum... teraz pytanie dlaczego było bum... czy aby nie z naszej winy????

Jeżdżę na nartach prawie 30 lat... nigdy nie miałam niczego skręconego, ani połamanego.. i jedyna rzecz jakiej się boję to wariatów na stoku.... A czym łatwiejszy stok tym ich więcej.... jeżdżą z myślą 'nie mam wprawy - mam fantazję". Bardzo z tego powodu podoba mi sie w Alpach, bo tam ludzie bardziej krytycznie oceniają swoje możliwości, jak widać pędzącego kretyna, co nie ma umiejętności, a ma tylko silne nogi.. i jedzie gdzie go niosą narty (chociaż myśli, że to on kieruje...)... to prawie pewne że to będzie Ruski, Polak, Słowak. Tak samo odbieram zachowanie w kolejkach.. .. jak ktoś sie zachowuje nie halo.. to ktoś z wyżej wymienionych..

Ja zaczęłam uczyć się późno... w zasadzie to razem z synem sie uczyłam.. Zaczęłam późno ale bardzo intensywnie.. był taki rok, że na nartach spędziłam 60 dni To były fajne czasy... Od 5 lat jak zaczęliśmy budowę domu.. narty poszły w kąt.. i bywały zimy, że nie byłam ani jednego dnia.. w zeszłym roku 4 dni (pięcioletni rekord)
Z drugiej strony nie chce mi sie jeździć na płaskie i krótkie stoki bo sie nudzę, na skiturach zrobiłam się za leniwa by chodzić.... a tam gdzie bym pojeździła to albo za daleko albo za drogo, albo zajmuje za dużo czasu.

Dzięki Ogrodowisku w zeszłym roku ruszyłam 4 literki i ruszę w tym... za co jestem bardzo wdzięczna Forum, tym co chcą organizować takei wyjazdy (ukłon w stronę Pszczółki i Madżenki) i tym co chcą uczestniczyć w spotkaniu.. nawet na byle czym.

Długą wypowiedz zamykam widokiem Chopoka.. zmieniło sie tam i muszę to tej zimy sprawdzić
Liczę na Madżen i Finkę