Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

malkul 21:18, 25 sty 2014

Świetna ta biała serdeszka i ziemonkawe jeżówki też piękne masz.

ps. ilekroć tu zaglądam zawsze mam jedna myśl: BOŻE , ona ma wszystko!
ewsyg 21:23, 25 sty 2014

Aniu, dzięki za odwiedziny i podpowiedź w sprawie jeżówek. Zdrowiej szybko bo wnusio czeka na babcie
gaga 21:30, 25 sty 2014

dziękuję za lobelię jest śliczna,zresztą u Ciebie same skarby
Rench 06:55, 26 sty 2014

Mala_Mi napisał(a)
Latem 2013 powiększyłam stan posiadania .. o takei cuda.. i jeden jeszcze opisany jako pełny bez nazwy... ale nawet nie pamiętam koloru i nie zapisałam
Liliowiec Salieri
Liliowiec Lady Newa
Liliowiec Tarantula
Liliowiec Mormon Spider
Liliowiec Red Rain
Liliowiec Siloam Double Classic
Liliowiec Red Suspenders

Ceny były przyzwoite.. pani sprzedaje blisko mnie... czekam na to jak zakwitną Jak tak, to chyba majątek zostawię u Pani ... a ma ona cudeńka .... tym razem głownie pająki kupowałam. BO do tej pory kupiłam kilka, I żaden nawet koło pająka nie leżał.

.

A oświeć mnie,co to te pająki ?
Madziarzeszow 07:09, 26 sty 2014

Rozmarzyłam się w tych kolorkach
Madziarzeszow 10:06, 26 sty 2014

Dzięki Aniu za polubienia Reklama dźwignia handlu
Mala_Mi 10:23, 26 sty 2014

Troszkę sie odniosę do ostatnich wpisów

Anna _g - Luki mnie nie zaraził liliowcami, bo ja jestem zarażona chyba wcześniej od niego

Ciociu Małgoś - też się pocieszam, że te niektóre kolory są podrasowane komputerowo A nawet jestem tego pewna.. w dodatku dużo z tych śliczności w naszym klimacie może nie być takei piękne

Lukasz - dopiero dziś zajrzę na kolejne stronki, wczoraj miałam dość innych wrażeń. A w miedzy czasie skompletowałam kolor żółty i zielonkawy... nawet na forum brakło czasu. Dojście do dobrych sprawdzonych u nas odmian jest cenne... i jak cena też lepsza.. to pamiętaj o mnie ... Za to bić nie będę.

Madżen - nic tylko brać te liliowce, ale ja wolę poczekać czy one faktycznie takie piękne będą rosły. Zamówiłam sobie kilka takich super z obrazków i są dużo brzydsze niż te najpopularniejsze... ja już na spokojnie podchodzę do nowości. a 200 dolców za sadzonkę.. musiałbym się z kobyłą na rozumy pomieniać..

Kasiek rubensowa - z tego powodu jak wyżej... spokojnie oglądam, ale fakt.. niektóre liliowce przyprawiają o bicie serca..

Sebek - i ja jako kobieta praktyczna.. powtarzam sobie dokładnie to co piszesz.. ale jak oglądam liliowce w zakresie cenowym przyjaznym dla mojej kieszeni.. to już gorzej idzie powtarzanie

Alinka - masz swoje liliowce i beze mnie, wiec .. nie zwalaj winy na mnie. A hasło z Małżem mnie rozbawiło do łez... nawet swojemu te fragmenty poczytałam.. niech wie, że są gorsze żony ode mnie

Jola - mam nadzieję, ze sie nikt nie rozpychał i sobie spokojnie kwiatki u mnie pooglądałaś...

Ania Monte - jadę po kolei wszystkie wpisy.. Tobie już na temat astra odpowiedziałam i przeskakuje na kolejna stronkę
jotka 10:25, 26 sty 2014

Młodzież na O dobrze wychowana, to ustąpili miejsca emerytce Ale i tak jeszcze ze dwa razy wrócę, żeby się napawać
Magda70 10:50, 26 sty 2014

Ania Ty dalej chorujesz??? Nie nadrobię u Ciebie zaległości...raptem kilka stron się cofnęłam...
Ale buziaki ślę
Mala_Mi 10:52, 26 sty 2014

Basiu - lepiej chorować na jaką liliowcówkę, niż na inne dziadostwo Ja mam tych chorób dużo, bo kocham cebulowe bo są pierwsze, lilie, liliowce, piwonie, azali, różaneczniki, orliki, trawy... i wiele innych. I ode mnie można sie zarazić, bo tu zakażenie następuje poprzez kontakt wzrokowy

Alinka - ja mam jeszcze jeden problem.. nie mam gdzie sadzić.. jak Bozi da to sie wybierzemy i do Wojsławic i do Finki.... ale najpierw muszę obrabować bank, dokupić działkę.. i obrabować bank na kolejne chciejstwa.. Jakbym wpadła w takie liliowcowe eldorado i do szkółki Finki.... to przecież bym stamtąd nie wyszła ..póki dno w portfelu by sie nie pokazało.. Tak miałam jak zakładałam ogród... wszytko przepuściłam co miałam.

Alka - my nie kusimy, tylko wymieniamy doświadczenia gdzie najlepiej kupić takie cuda Zakażenie drogą wzrokową następuje, a na to nie mamy wpływu

Łukasz - obejrzałam Twoje śliczności.. wiedzę, że postawiłeś na falbanki.. ja poszłam w pająki.. a najbardziej mi się podobają pełne liliowce I wcale nie takie odpustowe wydumane.. maks 2 kolory .... i to piszę ja .. największa kokoszka na forum.. (ew. mogę oddać prawo pierwszeństwa do tytułu Karoli i Ani Monte )

I najbardziej podobają mi się te, jedne z najtańszych sadzonek do kupienia... i nie zamienię ich na żadne inne.... rosną bez problemu, kwitną bez problemu.... :
LILIOWIEC CAMPFIRE EMBERS - DO KUPIENIA ZA 4,90

czy BONANZA, DO KUPIENIA ZA 3,90

Z kwiatami jak z ubraniami nie patrzę na cenę , tylko czy mi się podoba To tak w kwestii ostudzenia zapałów za sadzonki po 200$..za 1$ też może być śliczne..