Viva - nie jestem zwolennikiem koloru białego... ale powiem szczerze, że ta opcja mi sie podoba... róza też mi sie podoba

I chyba zostanę przy sprawdzonej róży

Ja nie chce mieć unikatów, ja chcę mieć sprawdzone odmiany

A na Twoim doświadczeniu polegam bez zastanowienia. To miesce jest widoczne z tarasu.. i chcę by było estetyczne... Współczuję remontu, w przerwie remontowej byłaś u mnie, a ja u Ciebie
Mariola - słusznie zauważyłaś, że różowe róże już mam... są po prawej stronie katalpy.. czyli widoczne będą jedne i drugie.. biały sie dobrze skomponuje z rabatą z różowymi różami.. za różowymi są ciemne różowe... (strzałki pokazują rabaty z różami).. a żółta kreska to rabata do przeróbki...
Ewuś- u Ciebie sie zawsze zachwycam różami.. i podporami

Ta Mary Rose też piękna

I może ... jak terminatorka to u mnie gdzieś znajdzie miejsce
Aneta - mi chodziły po głowie ciemnoróżwe.. ale może to racja by trochę uspokoić ogród.. zaraz na pewno mam kolorowy skalniak... i przyznam sie w sekrecie, że pierwotnie miały być tu tylko białe kwiaty.. ale wyszło jak zawsze...
Aniu MOnte - to to mi sie podoba....
Madżen - zaraz poszukam foto.. albo i nie poszukam... gdzieś pokazywałam tę rabatę... jest do dupy. Mam tam wiazówkę bulwkową (biała) zostawię, trawy zostawię... krzaki zostawię, bo już nie mam gdzie przesadzać.. tulipany pójdą pomiędzy róże.. hortkę albo wyeksmituję, albo trawy zmniejszę ilosć, bo sąsiedztwo drzewa i traw powoduje że limka rośnie słabo . Albo mus ja podlewać.. ale komu by sie chciało..
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.