Madżen - nie odcięli.. tylko czasu nie mam.. zaległosci u Was już nie nadrobię.. ale nie u mnie pierwsze krokusy, bo wczytałam że gdzieś koło ciebie już się chyba u Gabrysi pojawiły..
Beatka - dziękuję za życzenia.. i wpis w mini formacie

Moich u Ciebie i w mikro formacie nie ma.. muszę sie poprawić...
Łukasz - dzięki, dzięki... słupy - temat miał być zamknięty.. bo mnie jeży... ale nie po to kupowałam działkę widokową, nie po to dopasowywałam ułożenie ogrodu do okolicy już zagospodarowanej, by mi ktoś takei cóś... i wydawało sie, e wkoło mam samych estetów, co dbają o estetykę otoczenia....
Co innego jak już sie człek wpasuje w krajobraz istniejący, wtedy jego wybór czy kupi taką działkę czy nie.. ... jak wpasuje sie w niezagospodarowane otoczenie, wtedy może coś obok wyrosnąć.... aaaa co tu gadać.. koniec tematu..
Agnieszka - boś Ty estetka, wiec tak muszą na ciebie działać (te coś o czym już miałam nie pisać), bo jak na mnie podziałały...... gdzie nie jestem estetką ..
Eda - odwzajemniam milion buziaków, bo na więcej szkoda czasu.. muszę zajrzeć jeszcze do Was..
Aniu - dzięki za avtarkowe cudo

Nazwę już zapomniałam...

Szukam białych, chociaż chyba decyzja została podjęta..
Ela -- Ty mały wielki głodzie.... leżę i kwiczę ze śmiechu co widzę avatar.. Twój i Gagi

Na swój też sie uśmiecham..
Ja dziś na drutach robiłam....
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.