Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 20:29, 12 lut 2014

Konstancja30 napisał(a)
Ania w Tobie jest wszystko ... wielkie serce ... niespożyta energia ... szaleństwo ... bunt ... pasja ... nie pasje oszczędzimy sobie wymieniania bo kto tu zagląda i kto Cię zna ten wie ... no to czego można życzyć wspaniałej kobiecie, która jest receptą na uśmiech ??? ... Aniu no to ja chyba Ci życzę żebyś była ... zawsze ... żebyś "mimo woli" malowała świat na swój sposób ... do końca świata i o jeden dzień dłużej ... siły Ci wystarczy ... energii masz zapas ... boś Wielka jest nasza ty Mała Mi ... i kwiatuch dla Ciebie ... wiesz czemu ona

Konstancjo - Twoją wypowiedz zacytuję.. wiem że przesadzasz w słowach, bo umiesz śwat ubarwić.. ale miło sie to czyta... i babską próżność zaspokaja.. a naparstnica znana mi pani..... dzięki Tobie moje wszystkie niedobitki kostrzewowe wygrzebałam z zapomnienia.. i nie wiem czy widziałaś, ale dałam im drugą szansę... jak przyjedziesz to masz obowiązek sprawdzić która jest u Ciebie, bo ja też taką chcę mieć I instrukcja obsługi kostrzewy też jest mile widziana..

Melduję, że pomimo jesiennego pielenia siewek.. mam aż zielono od nowych potomków...
Iza.. naprastnice są w zasadzie dwuletnie.. i już trzymaj nowe siewki do podmiany... bo te mogą iść do wyciepania.. może w tym roku jakoś zakwitną, ale już nie będą takie okazałe..

Zakupiona odmianowa (limonkowa) poszła teraz na drugi koniec ogrodu by nie pomieszać siewek.. ale ja głupia jedna.. i tak zapomniałam i przeniosłam inne nieboraczki.. na tę odległą rabatę.. ale co tam.. wszystkie są piękne..
I szukam siewek odmianowej mojej innej, która już sie zestarzał i ją latem wyciepałam.. Twoja podobna do mojej ale to chyba jednak nie ta.... wklejam dla porównania pod twoją....

A to limonkowa Castro Primose.. będziem dzieci zbierać

Mala_Mi 20:33, 12 lut 2014

Gaga - już pisałam że twój awatar humor poprawia... nawet bez życzeń

Aldona - fajnie, że sie pojawiłaś....

A to pokolenia.. wnusio i pra.... ale to idiotycznie brzmi.. zakazałam tak mówić
Wczoraj zaliczył pierwszy spacer i wizytę..... te urodziny zapamiętam do końca życia
Na pra.. to nie wygląda... oj nie I Pra.. pozdrawia wszystkich ogrodomaniaków których zna osobiście.. i tych co nie zna też .. i swoja sąsiadkę z działki, która podczytuje mój wątek, a jest niezalogowana... taki cichy wielbiciel.... Ja też pozdrawiam..

jagoda99 20:36, 12 lut 2014

O juz babci spiewa ale sliczny
Niech zdrowo rosnie
Pozdrowienia dla pra choc sie nie znamy hi hi hi
Mala_Mi 20:41, 12 lut 2014

Sebek napisał(a)
Coś wiem o tym błocie....Codziennie myjemy w domu podłogę, bo błoto wszędzie....
Pozdrowienia dla Was - od małego ogrodnika do Twojej Mamy

Mam te pozdrawia Ciebie i Twoją Mamę i Babcię A ja sie podpinam od pozdrowień
Bea 20:43, 12 lut 2014

Jakie piękne zdjęcie. Ile w nim radości. Pozdrowienia również dla Pra.
Mala_Mi 20:44, 12 lut 2014

Alinka - ja jakoś jak widzę kwiatuchy to nie mam sumienia ich ciąć .. bez różnicy w czym one są Na foto nie widać, ale to będzie wielka kępa

Jagódko - pozdrowienia zaraz przekażę.. a mały śpiewa non stop.. w nocy też ...

Zaraz muszę uciekać z kompa, bo z powodu nieskończonego strychu.. mama śpi niestety tam gdzie mam komputer Ale schody sfiksowane, a ja jutro skończę malować.. miało być w dwóch kolorach, ale jak pomalowałam to mi sie odwidziało.. będę poprawiać na jednolite ...
hanka_andrus 20:45, 12 lut 2014

Całuski, uściski dla wnusia i opiekunów! Dużo zdrowia i słoneczka dla solenizantki.
grazyna_olsz... 20:50, 12 lut 2014

Aniu duzo zdrowia wnusio niech zdrowo rośnie i daje wiele radości babci i prababci
ewa004 20:55, 12 lut 2014

Aniu pokarzesz nam co tam wymodziłaś na tym poddaszu ?
aldonaz 21:02, 12 lut 2014

Świetne z djęcie wnuczka z ... babcią. Zdecydowanie nie wygląda na pra - zabronione!