Aniu, zapomniałam Ci napisać, że ta biała, którą wkleiłam Ci to Winchester Cathedral.
Remoncik troszkę do przodu, wyszłam z największych kurzy
Bociek - wiem, że okolice Wrocławia wiosenne.. ale dalej bym sie bała robić pewne rzeczy w ogrodzie.. wolę dać na wstrzymanie niż potem płakać, że to i tamto szlag trafił ..
Madżen - w gorącej wodzie jesteś kąpana.. oby zimy nie było, nie tęsknię za nią, ale jak to mówią..z pogodą jak z kobietą...
Aniu DSm Celinka, Ewa, Magda - odmachuję i odpozdrawiam po walentynkowo, niech wiosna przyjdzie.... a na razie mam wiosnę w doniczce, od eMusia.. pomarańczowy śniedek wątpliwy.. ognisty pomarańcz...
Zbyszek.... było duuuuzo kolorów.. żałuję że czekoladowo-bordowego nie wzięłam... skusiłam sie na żółtego, bo miał dwa główne pędy z kwiatami, a z każdego rosną boczne trzy.. a żółte mam w domciu i to dwa.. co prawda jeden nakrapiany ,a drugi calutki żółty... ale mam...
Patrz jakie wysokie, żółty jeszcze cały w pąkach, wzięłam takeigo by kwitł u mnie
Drugi ma ciekawy kolor.. od tyłu óżłty, a z frontu pomarańczowo-różowy.. aż mieni sie w odcieniach ..
A teraz szpachla moja miłość.... idę dalej kleić łączenia płyt.... do usłyszenia wieczorkiem..
Dobrze gadasz Aniu z tą pogoda Śniedek pomarańczowy cieszył mnie kilka lat temu - taki fajny mocny akcent na pochmurne dni.
U mnie dziś montaż kabiny, jutro sprzątamy i pierwsze używanie
Niby tylko przeróbka łazienki a kurz w całym mieszkaniu