Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

JulkAd 20:55, 08 maj 2014

Nuda totalna nuda....Aniu jak możesz takie informacje trzymać tak długo w tajemnicy....cieszę się bardzo, że zobaczę Ciebie i Twój ogród w TV, chociaż tyle, bo to szmat drogi do Ciebie.....oj będzie się działo jak Maja przyjedzie...dobrej nocy Aniu.....
....u mnie też ciurkadełko jest wodopojem....moja piesa stoi przed nim i czeka, aż włączę
beta 22:04, 08 maj 2014

wpadłam się przywitać a tu takie 'niusy'...Anka, no moje gratki...dumna jestem z Ciebie jak nie wiem co...i jestem dumna jak paw, że Cię znam...można by powiedzieć, że prawie osobiście

czekam na odcinek
Mala_Mi 22:17, 08 maj 2014

Tyle wpisów, że chyba do każdego się nie odniosę.. dziękuję, że wierzycie we mnie.... że wierzycie w mój ogród.. bo foto to jedno a real to drugie, ale powiedzieli, że sie też im podoba Wiec o ogród się nie boję, ale o siebie już tak.... mnie można do kabaretu a nie do poważnego programu
Fotek dziś nie będzie, bo ...lał deszcz, a jak przestał to sadziłam buraki, marchewki, przesadzałam i rozsadzałam truskawki... nie wiem co one na to, ale trudno, najwyżej padną. Musiałam je eksmitować (część do wyrzucenia) bo mi nie konweniowały z lokalizacją Mam za mały warzywnik..... a wydawał sie taki akurat I nie będzie u mnie warzywniaka jak miał być, ani w skrzynkach, bo moja glinę najłatwiej sie urabia glebogryzarką... wiec najłatwiej jednak urobić całość.. względy praktyczne przeważyły nad estetycznymi.. i mam tradycyjne groby....
Zakupy jeszcze nie posadzone... ale deszcz je podlał, mogą stać..
reni 22:18, 08 maj 2014

Aniu co ja czytam..będziesz w TV... super
Madzenka 22:33, 08 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)
Tyle wpisów, że chyba do każdego się nie odniosę.. dziękuję, że wierzycie we mnie.... że wierzycie w mój ogród.. bo foto to jedno a real to drugie, ale powiedzieli, że sie też im podoba Wiec o ogród się nie boję, ale o siebie już tak.... mnie można do kabaretu a nie do poważnego programu
Fotek dziś nie będzie, bo ...lał deszcz, a jak przestał to sadziłam buraki, marchewki, przesadzałam i rozsadzałam truskawki... nie wiem co one na to, ale trudno, najwyżej padną. Musiałam je eksmitować (część do wyrzucenia) bo mi nie konweniowały z lokalizacją Mam za mały warzywnik..... a wydawał sie taki akurat I nie będzie u mnie warzywniaka jak miał być, ani w skrzynkach, bo moja glinę najłatwiej sie urabia glebogryzarką... wiec najłatwiej jednak urobić całość.. względy praktyczne przeważyły nad estetycznymi.. i mam tradycyjne groby....
Zakupy jeszcze nie posadzone... ale deszcz je podlał, mogą stać..

TWój ogród jest taki jak Ty: energetyczny, nieprzewidywalny, bujny. No może nie jest ostrojęzyczny ale za to cie wszyscy Tofamy
Buziaki szalona kobieto Nigdy się nie zmieniaj!!

I fotki prosimy!! Nie myśl sobie że jak będziesz juz miała swoj show w TV to zdjęć nie będziesz musiała dawać?
gierczusia 22:41, 08 maj 2014

Aniu .. Łooooo Jeżuniu ... W tewelizji będziesz ??...... Super ... Pooglądam sobie Twój ogród w 3D ..... .. Hurra .. Narazie to musi mi wystrczyć

Ściskam
Mala_Mi 22:55, 08 maj 2014

Gierczuś.. mówią, że telewizja kłamie, a tym razem Ty.. nie masz telewizora ha, ha, ha
ocia79 22:59, 08 maj 2014

Aniu super wiadomość, czekam z niecierpliwością na emisję
mira 23:03, 08 maj 2014

teraz dopiero się doczytałam, że będzie największe ogrodowe show ale się cieszę fajnie, że teraz byli to skalniak wyjdzie fajnie no i mam nadzieję, że jak lilie będą to też będzie pokazane
ale super !!!!!
grembosia 00:48, 09 maj 2014

No, to preludium już za Tobą, teraz tylko kilka wizyt z Mają i w końcu będziemy mogli te Twoje włości obejrzeć w całej okazałości, nie tylko wycinki. Ależ się cieszę.

A tak swoją drogą, gdyby mnie zaskoczyli prośbą o wizytę z kamerą za dwa dni, to chyba bym odmówiła, bo nie byłabym w stanie emocjonalnie się przygotować i wysprzątać ogrodu "pod obiektyw".

Coś czuję, że to będzie niesamowity odcinek.