Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Margarete 03:46, 09 maj 2014

Ale super wiadomość Aniu !!! Czekałam i dziwiłam sie żetwórcy tej audycji do tej pory jeszcze nie trafili na slad naszej "szalonej bylinowej królowej"
Bardzo, bardzo sie ciesze i Tobie z twoja wiedzą o roslinach, umiejetnościami, energią, pracowitością ( z flanki na flankę...) się taka audycja nalezy..........ale i temu twojemu cudownemu miejscu na ziemi ktore tworzycie z eMusiem też sie to nalezy !!!! Hurra ! Juz sie ciesze na kolejny swietny i ogrodowiskowy przede wszystkim czyli taki troche nasz - odcinek. Gratualacje !
Mala_Mi 09:18, 09 maj 2014

Komplemenciary

Ale Grembosiu masz rację.... niecałe 2 dni... dni świąt światecznych... i nie wiadomo co robić by nie urazić wsi... i czy brać sie za ogród czy za dom.. czy za siebie.....a i na forum pasowało zajrzeć troszkę...

To były wariackie papiery i pełna improwizacja.. Wielka Imrowizacja.. ale nie było źle ..starą farbę do włosów znalazłam w szafce (jak dobre być bałaganiara i chomikiem).. i odrosty siwe umalowałam..

Rabatę na której urabiałam wielką stertę darni miałam czym zasypać, bo korę dzięki Leonowi kupiłam.. przez przypadek bo pojechałam w tygodniu sprawdzić po ile są kulki buksikowe, to sobie korę kupiłam... i opaczność kazała mi tę stertę przerobić... i korę kupić.....

Zakupy by coś mieć z produktów spożywczych.... poniedziałek rano..

Trawa niewywieziona, trawnik do koszenia, w szklarnii pobojowisko wszystkiego, pomidory i sałata, ogórki nie wyszły mi w tym roku.. a szklarnia magazyn wszystkiego...

I chyba z tego powodu nie było czasu na stres... stres wyszedł dopiero po ich wyjeździe..

leon60 09:23, 09 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)

Rabatę na której urabiałam wielką stertę darni miałam czym zasypać, bo korę dzięki Leonowi kupiłam.. przez przypadek bo pojechałam w tygodniu sprawdzić po ile są kulki buksikowe, to sobie korę kupiłam... i opaczność kazała mi tę stertę przerobić... i korę kupić.....

No pięknie i jeszcze raz dziękuję
Tusiala 09:27, 09 maj 2014

Przepiękne Maleństwo. Uwielbiam takie chłopczyczki Dawno Go nie pokazywałaś
Też się cieszę na Ciebie w tv i już nie mogę się doczekać. Mąż kocha Twoje oczko
agatanowa 09:41, 09 maj 2014

czytam i widzę, że bedziesz w tv
gratulacje wielkie doczekac się trudno
popcorn 09:45, 09 maj 2014

Ania, może i dobrze że 2 dni tylko się stresowałaś i było z głowy. Bożenka wiedziała wcześniej, narobili się, naszykowali z M, zmordowali i spać pewnie nie mogli (ja bym nie mogła). A tak - z bańki
Kiedy emisja?? Ale fajnie

buziam!
ana_art 10:52, 09 maj 2014

Ania napisałam u siebie że w orlikach to trociny ale dzięki za czujność
Mala_Mi 13:27, 09 maj 2014

Karola.. dokładnie tak... z bańki Pan Redaktor trochę zakłopotany, że tak ni z gruszki ni z pietruszki, ale stwierdziłam do Pana, że jestem mistrz improwizacji, a przy pomocy z fachowcem damy radę
Grunt to skromność
Pszczelarnia 13:36, 09 maj 2014

Przyjemnie się czyta o lodówce, farbie do włosów, korze, ogórkach .

Ja czekam na spektakl 4 D, czyli 360 stopni. Z radością.
Anita1978 14:16, 09 maj 2014

Poczytałam, pooglądałam i z tym się zgadzam:"Ale Grembosiu masz rację.... niecałe 2 dni... dni świąt światecznych... i nie wiadomo co robić by nie urazić wsi... i czy brać sie za ogród czy za dom.. czy za siebie.....a i na forum pasowało zajrzeć troszkę..."- mam tak samo....

I z tym tez sie zgadzam :"Gratuluje i czekam na emisje "
Kiedy będzie wiadomo : kiedy??? Trochę masło maślane wyszło,,ale ty zrozumiesz
Pozdrówka