Ania - no rośnie Ci wszystko w niesamowitym tempie Ja się zaczynam bać o dom, że mi za chwilę rośliny go zakryją Jak to dobrze, że będę mieć powód, by wymienić na nowe
Aniu mam nadzieję, że po tygodniu przepędzonym w obłędzie pracy ten zapowiadany słoneczny łikend spędzisz na relaksacyjnym ryciu w ziemi ... na setki tych pięknych cebulek ... jak na lenia przystało zapowiadam siem na podziwianie wiosną ... buziak w kończący tydzień pracy piątek na sobotę w pracy ale hobbystycznej ...
Anula a czy jesienią mogę ciachnąć perowskię? Przekwitła, nie ten teges już wygląda i na dodatek od wiatrów zaczyna mi się wygonać.... Można ją na 20-30 cm przyciąć jesienią???
Przetacznik mam na liście i jeszcze pragnę taki co ma Miła chyba na prosto ucięty na górze ...
Byłam tu wcześniej,ale nie miałam czasu chwalić Teraz to robię Chwalę wszystko i determinację ludzkich rąk i serc również