Aniu co to za klon, poszukuję intensywnie jakiejś pięknej odmiany klonu o czerwonych liściach, na wiosnę potrzebuję dwa drzewka, żeby zakryć dziwaczną konstrukcję sąsiada po drugiej stronie siatki
Aniu jak kolory dziś będziesz oglądać to cyknij ich trochę dla nas ... bo mi w tym tygodniu dwa razy życie psychiczne te Twoje kolory uratowały )) ... i ptaszki ... też ratowały bo w starciu z głupotą powszechną i ignorancją byłabym padła ... a tak jestem ... żyję ... i czekam na kolory ... alejkę ... terapię ... buziak
Dzięki Aniu Piękny okaz, zachwycił mnie, a jak szybko rośnie? z tego co widzę to ma bardziej kolumnowy pokrój?
Pokrój beczki ma, albo bardziej wrzeciona.. ... a górę już tnę... a rośnie... niezbyt szybko ale i nie wolno... jest fajny....... liście rosną nawet z gałęzi.... zrobiłam dzisiaj foto z bliska...
I foto z kwietnia... widać jak go przycinam..
Aniu jak kolory dziś będziesz oglądać to cyknij ich trochę dla nas ... bo mi w tym tygodniu dwa razy życie psychiczne te Twoje kolory uratowały )) ... i ptaszki ... też ratowały bo w starciu z głupotą powszechną i ignorancją byłabym padła ... a tak jestem ... żyję ... i czekam na kolory ... alejkę ... terapię ... buziak
Konstancjo dla Ciebie wszystko....
Najpierw alejka w jedną i drugą stronę spacer.... dla rozruszania kości.. nic tak nie poprawia nastroju jak spacer i odrobina ruchu...
Teraz terapia..... kolorem.....
czerwony co jeszcze nie jest tym czerwonym dla tego klonu
I żółto-zielony (fajnie żółty leci od środka)
Ptaszki w następnym poście.. bo znam regulamin i wiem że tylko 4 foty na post...