Mala_Mi
16:52, 27 sie 2014

Doubledecker - rośnie w jednym miejscu wiele lat, ogromna kępa.. rozsiewa się jak głupia (purpurowa i ta są rozsyłane do Was).. niestety po 2 latach kogucików już nie ma... ale i tak ja lubię .... koguty na pudlach wystarczą 

Secret Affair - kolor bordowo-malinowy... ładny kolor, wyokość jak Secretów
Raspberry Truffle - to największy kameleon z jeżówek, na początek wygląda jak gerbera, pomarańczowa... a potem jest różowa i o innym kształcie.. na foto to jedna i ta sama... potem jest szara.. lubię ją tylko za pierwszy etap... potem już mniej, wysokość średnia.. 3 sezony i żyje... ale poniewieram ja co chwila w inne miejsce, bo nigdzie nie mogę skomponować.. pomarańcz i różowy..

Secret Affair - kolor bordowo-malinowy... ładny kolor, wyokość jak Secretów
Raspberry Truffle - to największy kameleon z jeżówek, na początek wygląda jak gerbera, pomarańczowa... a potem jest różowa i o innym kształcie.. na foto to jedna i ta sama... potem jest szara.. lubię ją tylko za pierwszy etap... potem już mniej, wysokość średnia.. 3 sezony i żyje... ale poniewieram ja co chwila w inne miejsce, bo nigdzie nie mogę skomponować.. pomarańcz i różowy..