Anek Twoje ptaszki tez maja niezłe spa wiedza gdzie im dobrze Anek którą rabatę będziesz przerabiać ,bo ?? ta z cyckami ,czy inną człowiek za Tobą galopem bo nie nadąża za pomysłami i realizacją
pozdrówka niedzielne przesyłam i buziaki
U mnie już jesień.... rady na to nie ma... basen poszedł leżakować do przyszłego roku... chociaż temperatury dziś były wybitnie letnie
Jeszcze tak nie było by w 2 dni zlikwidować balię ...suchutką
Za to poszerzyły mi się horyzonty do fotografowania
jesień...ehhh ale oby babie lato było jak najdlużej
jechałam dziś na Rz...ów i przy znaku skręt na Tyczyn wspominałam eMowi sopotkanie u ciebie....czkawki nie miałaś
W ostrym słoneczku kiepsko fotki wychodzą W realu lepiej wygląda
Dzisiaj miałam taki real... takie słoneczko I fotek z ogrodu praktycznie brak Ale Muminek ma fotek setkę
Pięknie na trawce sie komponuje... a trawka sie keipsko komponuje, bo mi zdycha z powodu..... komarnic czyli koziułek. Teraz sie wylęgały i było ich od cholerki... jak nie urok to sraczka
Anek jestem na bieżąco ... nie ogarniam na poziomie wpisów ale będzie lepiej bo coś niecoś siem adoptuję do nowych warunków ... dziękuję za piątkę z plusem i napisałam u siebie ale ceniąc Twój czas napiszę i tu, ze i piątka i plus som Twoje w zasadzie ... tak z ramienia założyciela jak i główneo inwestora ... mi się tylko udało nie ukatrupić roślinek, które zainstalowały się nie "mimo woli" a z wielkiej ... dobrej woli ...
dlaczego Muminek jest tyłem ??? buuuuuuuu ... pozdrawiam