Jola -super jak się i ja na coś przydam... staram sie unikać doradzania tam gdzie się nie znam.. ale z iluś opinii można coś dla siebie zawsze wypośrodkować
Kitek - trawy to zwiewność i lekkość... jak synuś po powrocie ze Stanów powiedział Mamuś posadź trawy bo wyglądają super, to mu kółko na czole zakreśliłam.. ale na próbę przy pierwszej okazji kupiłam... i się zakochałam w trawach

A moje pierwsze trawy już podzielone z kilkadziesiąt razy
Anita - chyba się zdecyduję na 2 zamówienia. Rosarium sprzed 3 lat było dobrym zakupem.. ale wszytko sie zmienia i wole sie upewnić, bo ceny maja najwyższe.
Zbyszek - takie wpisy powodują, że człowiekowi nie żal wykopać i dać

Taki wpis, to zachęta by znów się podzielić z kimś

Zwłaszcza, że ci dałam takie odrosty byle jakie co mi poszły nie tam gdzie trzeba.. ale sobie z takich zrobiłam też rozsady i cieszą oko. I te przy ciurkadełku i te na cytowanych stronkę wcześniej foto to takie byle jakie odrosty wykopane.. Chyba rosną dobrze, bo wiedzą, że inaczej by poszły na kompost

Nie pamiętam już że Barona Ci dawałam, ale wiem , że daje to co mi się rozrasta nie w tę stronę co trzeba.....
Motylku byłaś i ani mru mru.... grrr
Julka - o to mi chodziło, wielkie dzieki
Kasiek - mój ulubiony polski film... uwielbiam seksmisję .. dla tych co nie znają "kobieta mnie bije"
http://www.youtube.com/watch?v=MP1MZ2NBjHY
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.