Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 11:08, 07 paź 2014

Sorki. reszcie macham i uciekam...
Wrzucam kfiotki i cisza..wrzucę Muminka i od razu ruch na wątku

Aniu, Gosiu... przekazuję Mamie pozdrowienia... i macie odpozdrowienie
Anita1978 11:08, 07 paź 2014

Mala_Mi napisał(a)

Jak będzie czwórka to schowam sie w lesie.. ja do dzieci to niezbyt cierpliwa ...

Albo zaszyjesz sie w górach
Anita1978 11:08, 07 paź 2014

A kwiatki masz piękne, ale.....Muminek piękniejszy!
Mathildis 11:25, 07 paź 2014

Mala_Mi napisał(a)

Jak liczyć poszczególne odmiany np jeżówek czy liliowców... to będzie więcej

W katalogu mam tylko trochę... a katalog mam bo zapominam nazwy.

Malutka hortka.. i do wieczorka

Żeby było merytorycznie i o kfiatkach: Aniu czy to Phantom?

i tak jeszcze moje ostatnie przemyślenia.... takie mało ciekawe, ale tak mnie ostatnio dręczyło i myślę, że przyjmiesz je "na klatę" , z wrodzoną u Ciebie uprzejmością

Jest wiele pięknych ogrodów na tym forum i pomimo tego, że jest kilka ogrodów, które są dla mnie "ładniejsze" .... to jednak na Twój wątek zaglądam najczęściej i ... z największą przyjemnością... Twój ogród również należy do jednego z ciekawszych ze względu na różnorodność (ile ja się u Ciebie nauczyłam encyklopedio) oraz nietuzinkowe kompozycje (często Twoje własne stworzone "mimo woli")...Taaak zdecydowanie jest to mój ulubiony wątek ogrodowy ale to zasługa nie tylko Twojego ogrodu, ale przede wszystkim Twoja Aniu... tego jaka jesteś...
Kondzio 11:57, 07 paź 2014

wnuczek wymiata jest taki radosny że jak widzę jego zdjęcie jak się śmiej to sam sie śmieje i poprawia mi samo poczucie
AgnieszkaW 11:59, 07 paź 2014

Aniu, u Ciebie to i wnuczek słodki, i ogród piękny Buziaki
ana_art 12:21, 07 paź 2014

Mala_Mi napisał(a)

Jak będzie czwórka to schowam sie w lesie.. ja do dzieci to niezbyt cierpliwa ...

uśmiałam się szczerze
Madzenka 21:39, 07 paź 2014

Mala_Mi napisał(a)
Madżen - miarka czasami się przelewa... a w kwestii róż chyba pójdę u koleżanki w te koktajle.. Twoje typy ...

Filip - tego saddźca nie mam...

Ania z dębowego lasu - u Ciebie napisałam.. tyś bratnia dusza Witaj u mnie

Gierczuś - masz z nowego 300 . nawet gratek nie złożyłam Zimą nadrobimy A ta cholera juz tuż, tuż ....

Anita - jak mam Cię odbuźkować.. jeszcze ktoś to opacznie zrozumie

Karola - doktoryzuję sie z róż... pasi mi dodatkowa Bonica w miejsce Paastelli, ale Pastella zdrowa, żal wyciepać... z pomarańczowych mam kilka typów.. za dużo na ilość miejsca... a i Falstaff mi się marzy (to wina Vivy).. tylko gdzie.. a i Grahama mus przesadzić... oj te dylematy.... ale najpierw gości... muszę im czas poświęcić..

Kondzio - dziękuję za buiżuterię.. piękna.. a i Danusi też ja dałeś.. wiec czuję się wyróżniona.

Spoczela na mnie taka odpowiedzialność, ze aż się wystraszylam zatem uprasza sie ogrodomaników o pokazanie kolorów Boscobel i jubilee Celebration

A co do Falstaffa to przecież ostatnio Stychaz musiałam wyciagać z krzaków w Wojslawicach bo sie zakochala w tej rozy Mam sztuk dwie i nikomu nie oddam
malkul 21:40, 07 paź 2014

Ania wskoczy do kałuży przed dziećmi sie ukryje popływa, relaksiak CMOK ANIU
Mala_Mi 12:00, 08 paź 2014

Marzena2007 napisał(a)

Spoczela na mnie taka odpowiedzialność, ze aż się wystraszylam zatem uprasza sie ogrodomaników o pokazanie kolorów Boscobel i jubilee Celebration

A co do Falstaffa to przecież ostatnio Stychaz musiałam wyciagać z krzaków w Wojslawicach bo sie zakochala w tej rozy Mam sztuk dwie i nikomu nie oddam

Pod Falstaffa miejsce zrobione A nawet poszerzę kosztem budlei Skądś to znasz...

Odpowiedzianosć z Ciebie zdejmuję.. koleżanka zaakceptowała wybór i już zamówione Jubilee Celebration i Lady of Shalot.
To chyba już realny kolor koleżanki z rabaty Będą tropikalne koktajle