Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 21:46, 06 paź 2014

Madżen - miarka czasami się przelewa... a w kwestii róż chyba pójdę u koleżanki w te koktajle.. Twoje typy ...

Filip - tego saddźca nie mam...

Ania z dębowego lasu - u Ciebie napisałam.. tyś bratnia dusza Witaj u mnie

Gierczuś - masz z nowego 300 . nawet gratek nie złożyłam Zimą nadrobimy A ta cholera juz tuż, tuż ....

Anita - jak mam Cię odbuźkować.. jeszcze ktoś to opacznie zrozumie

Karola - doktoryzuję sie z róż... pasi mi dodatkowa Bonica w miejsce Paastelli, ale Pastella zdrowa, żal wyciepać... z pomarańczowych mam kilka typów.. za dużo na ilość miejsca... a i Falstaff mi się marzy (to wina Vivy).. tylko gdzie.. a i Grahama mus przesadzić... oj te dylematy.... ale najpierw gości... muszę im czas poświęcić..

Kondzio - dziękuję za buiżuterię.. piękna.. a i Danusi też ja dałeś.. wiec czuję się wyróżniona.
elzbieta_g 21:47, 06 paź 2014

Mala_Mi napisał(a)

napiszę krótko...piękny obrazek
malkul 21:47, 06 paź 2014

O matki jeszcze róże się jej zamarzyła jestes Aniu niemożliwa
Mala_Mi 21:52, 06 paź 2014

Wadol - przyjdzie pora i na wnuczki... a ja mam nadzieję i na prawnuczki...

Madzia - pogadamy jak się spotkamy

Agacia - wszyscy mi zawsze wzrost zabierają.. bracia 187 i 182.. a ja kurdupel... roślinki też.. a ja malutka Kopałam dziś jeżówki.. ponad mój wzrost... mam też jeść ziemię by urosnąć ??? Bo to co jem, to tylko wzrost w nie tę stronę co trzeba..

I foto dla Bogdzi... ulubiona zabawka.. i tylko u Babci...

malkul 21:54, 06 paź 2014

O tak kuchnia bywa nadzwyczaj odkrywcza
Wieloszka 22:21, 06 paź 2014

Mala_Mi napisał(a)

Agacia - wszyscy mi zawsze wzrost zabierają.. bracia 187 i 182.. a ja kurdupel... size=600x399]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/72/722024/original.JPG[/img]

Ale słodziak
A z tym wzrostem, to nie ma sprawiedliwości... (ja 1,58m, braciszek 1,98m), ale pocieszam się, że jednym Bozia daje wzrost, a innym rozum (zawsze wkurzam tym brata)
malgorzata_s... 23:05, 06 paź 2014

Anuś ale cudny obrazek Muminek zawsze uśmiechnięty i mamaktóra tak cudnie śpiewnie mówi
Wzruszyłam się dzisiaj drugi raz Pierwszy raz jak Emuś przytargał 6 tryton mówiąc, dlaczego nie mamy tych trawek, tak ładnie kwitną Anek ratuj gdzie posadzć coby ładnie rosły?. Miałam kiedyś jedną i zniknęła Nie chcę aby Emusiowe trawki zginęły
barbara_kraj... 00:52, 07 paź 2014

Mala_Mi napisał(a)

(...)- wszyscy mi zawsze wzrost zabierają.. bracia 187 i 182.. a ja kurdupel... roślinki też.. a ja malutka Kopałam dziś jeżówki.. ponad mój wzrost... mam też jeść ziemię by urosnąć ??? Bo to co jem, to tylko wzrost w nie tę stronę co trzeba..

I foto dla Bogdzi... ulubiona zabawka.. i tylko u Babci...

Aniu, małe jest piękne! Mała Ci to mówi

A Małemu gary dajesz, co by w kucharzeniu zasmakował?
A to pomarańczowe, to lusterko? Zainteresowany odbiciem!
Niebezpiecznie dzieciom szkło dawać.
Margarete 01:16, 07 paź 2014

Muminek boski, wykład o werbenie skopiowałam - ja też mam troche sadzonek od ciebie...jeszcze u Bogdzi wiosną dostałam... rosną więc jest szansa że za rok będe miec takze.
MIniony weekend też spędziłam z moja wnusia..... jest coraz fajniejsza 0 zobaczysz jak twój zacznie gadać....bosko jest słuchac jak taki trzylatek tłumaczy sobie świat.

Pobuszowałm u ciebie troszkę, jest cudnie .....(niczego nodkrywczego nie napisałam)

Aniu czy ja o tej porze roku moge jeszcze podzielic żurawki ? popełniłam nowa rabate ( hasło Anity : po co komu trawnik - zrozumiałam dosłownie i odtrawnikowałam kolejny kawałek) mam tam marikena, carrexy, rozplenice, barbule (dzieki twojej !!) i róże. Na krawedzi dałabym żurawki z własnych kęp ale bojam sie że to juz może za późno...masz jakies doświadczenia w tej kwestii ?
ana_art 07:09, 07 paź 2014

wadol napisał(a)
Surducik bajerski. Aż mi się wnucząt zachciało!!

Dorotko