Mala_Mi
21:46, 06 paź 2014

Madżen - miarka czasami się przelewa... a w kwestii róż chyba pójdę u koleżanki w te koktajle.. Twoje typy ...
Filip - tego saddźca nie mam...
Ania z dębowego lasu - u Ciebie napisałam.. tyś bratnia dusza
Witaj u mnie 
Gierczuś - masz z nowego 300 . nawet gratek nie złożyłam
Zimą nadrobimy
A ta cholera juz tuż, tuż ....
Anita - jak mam Cię odbuźkować.. jeszcze ktoś to opacznie zrozumie
Karola - doktoryzuję sie z róż... pasi mi dodatkowa Bonica w miejsce Paastelli, ale Pastella zdrowa, żal wyciepać... z pomarańczowych mam kilka typów.. za dużo na ilość miejsca... a i Falstaff mi się marzy (to wina Vivy).. tylko gdzie.. a i Grahama mus przesadzić... oj te dylematy.... ale najpierw gości... muszę im czas poświęcić..
Kondzio - dziękuję za buiżuterię.. piękna.. a i Danusi też ja dałeś.. wiec czuję się wyróżniona.
Filip - tego saddźca nie mam...
Ania z dębowego lasu - u Ciebie napisałam.. tyś bratnia dusza

Gierczuś - masz z nowego 300 . nawet gratek nie złożyłam

Anita - jak mam Cię odbuźkować.. jeszcze ktoś to opacznie zrozumie

Karola - doktoryzuję sie z róż... pasi mi dodatkowa Bonica w miejsce Paastelli, ale Pastella zdrowa, żal wyciepać... z pomarańczowych mam kilka typów.. za dużo na ilość miejsca... a i Falstaff mi się marzy (to wina Vivy).. tylko gdzie.. a i Grahama mus przesadzić... oj te dylematy.... ale najpierw gości... muszę im czas poświęcić..
Kondzio - dziękuję za buiżuterię.. piękna.. a i Danusi też ja dałeś.. wiec czuję się wyróżniona.