Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

lojalna_ 22:02, 14 lis 2014

Nie wierze Ty

Wydaje Ci sie zapewne głodna jestes
Luki 22:03, 14 lis 2014

Aniu nie ma się czym stresować, chociaż nie ukrywam, że u mnie też cała rodzinka zwerbowana do oglądania, a zapewne odcinek też sobie nagram, w końcu siostra ogrodowiskowa w TV to nie codzienność
Mathildis 23:00, 14 lis 2014

Mala_Mi napisał(a)

Olili - pogoda byle jaka ale nie pada.. ta moja zbita glina doprowadzi mnie do szału.. aby posadzić jedną roślinkę trzeba urobić się jak głupi.. tak wszytko zbite, że zanim rozkruszę, urobię i potem pozaklejam "dziury"..... bo ja nie zasypuję roślin.. ja je wklejam. Piasek niby rozluźnia , ale piasek co tu dodałam był za drobny i mam teraz cegły z gliny.. bo kloce wycinam.. kloce nie do rozbicia.. Dobrze, że sporo rośłin w tym dobre rośnie, bo inaczej bym sie załamała.. dziwię sie jak w tym rośnie, bo wszytko sie dusi w tej ziemi bez powietrza.

Aniu przecież Ty przez te rewolucje i przerzucanie z flanki na flankę ciągle napowietrzasz tę ziemię, więc jak może się "dusić"

Opis odcinka doskonale opisuje Twój ogród energetyczny, pełen kolorów i ciekawych roślin, a przez to również BIO różnorodny... ale to już nie brzmi medialnie

"Na najbliższą, zapewne pochmurną niedzielę, szykujemy dla Was prawdziwą energetyczną bombę i potężną dawkę kolorów"
AgnieszkaW 23:09, 14 lis 2014

Już się nie mogę doczekać niedzieli Cmokam
hanka_andrus 23:50, 14 lis 2014

4 tysiące stron na portalu!
Dobrze, że będziesz świętować z Mają.
Pokaże światu Twą wiosnę i lato,
a i jesieni trochę nam da tu.
My w swoich domach, z samego rana,
z zapartym tchem, też oglądniemy.
Nie jest to samo co w realu,
Ale nikt o to nie wnosi żalu.
Nie jest możliwe zaprosić "wsiech".
Ale pomarzyć można? Ech!
Oglądajmy więc ogród powstały z mozołu,
I brawo bijmy, wszyscy pospołu.
Mala_Mi 09:34, 15 lis 2014

hanka_andrus napisał(a)
4 tysiące stron na portalu!
Dobrze, że będziesz świętować z Mają.
Pokaże światu Twą wiosnę i lato,
a i jesieni trochę nam da tu.
My w swoich domach, z samego rana,
z zapartym tchem, też oglądniemy.
Nie jest to samo co w realu,
Ale nikt o to nie wnosi żalu.
Nie jest możliwe zaprosić "wsiech".
Ale pomarzyć można? Ech!
Oglądajmy więc ogród powstały z mozołu,
I brawo bijmy, wszyscy pospołu.

A ja biję brawo naszej Hani
Że chwali ogród innej Ani

Mala_Mi 09:43, 15 lis 2014

lojalna_ napisał(a)
Nie wierze Ty

Wydaje Ci sie zapewne głodna jestes

Muszę zjeść snickersa..... Z braku laku odszperałam batonik Pawełek zostawiony przez Łodzianki....... przyda się.

I ja nie stresuje się ogrodem, bo jest jaki jest... nie ma ogrodu który dla każdego będzie się podobał, bo ile ludzi tyle gustów, a o gustach się nie dyskutuje. Ogród ma mi się podobać i ja mam się w nim dobrze czuć.. i mam w nosie co kto o tym sądzi.
Ale nie jest mi już obojętne co kto sądzi o mnie .. bo idiotką nie chcę zostać.. a ja wiem, że potrafię walnąć jakiś idiotyczny tekst... tak mimo woli również.

Batonik zjadłam... chyba poszło w cycki... mam nadzieję..
Mala_Mi 09:51, 15 lis 2014

Łukasz - oby tylko nie zabronili Ci kontaktów ze mną

Agnieszka - już niedługo... a za rok będziemy Tobie kibicować

Matylda - gliny się nie da napowietrzyć przez kopanie, bo ciągle się skleja, piasek rozluźnia ciutkę, ale dalej jest to sklejone i zbrylone. Rozluźnione przez tydzień , dwa i robi się bryłka.
Madzenka 10:08, 15 lis 2014

Muszę dać znac moim siostrom i teściowej aby Cię jutro oglądały. Będę się chwalić m że znam tę bombę energetyczna

Pijemy dzisiaj z okazji 3 tys czy jutro z okazji Maji?
leon60 10:16, 15 lis 2014

Czekam niecierpliwie na jutrzejszy poranek aaaa właśnie muszę dać teściowej bo widziała kiedyś zdjęcia i była zachwycona !
Buziak