Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

eda 08:59, 16 lis 2014

Mi mi Aniu fajna dziewczyna z Ciebie wiedziałam to a teraz się przekonałam gdy cię na wizji zobaczyłam cudownie opowiadasz o pracy w ogrodzie i podobało mi się jak walczysz ze szkodnikami w doniczkowych Buziaki
Bogdzia 09:01, 16 lis 2014

Dla mnie też za krótko mimo że trzy razy byłam w realu o róznych porach roku. Było pieknie , kolorowo, Muminek jak perełka ,Kazik przystojniak, Basia też fajna i miła dziewczyna a Ty pierwszej wielkości gwiazda , pani na włościach.Kolorów mnóstwo jak zapowiadali. Miło znów było troche pobyc u Was. Buziaki.
iwonaal 09:14, 16 lis 2014

Super
martaibartek 09:20, 16 lis 2014

Aniu i ja oglądałam. Piękny ogród Ty, Muminek mąż cudowni!!!
Odcinek obejrzę raz jeszcze, bo jest tego wart!
Urszulla 09:25, 16 lis 2014

Aniu, gratulacje ze wszystkich okazji na raz

Kondzio 09:29, 16 lis 2014

Gratuluje następnej seteczki kofam was bardzo bardzo i super programu u Mai buziam specjalnie wszedłem na O dla ciebie

09:31, 16 lis 2014
oj tam ..oj tam ...no wisterii że nie pokazali ... to duzy błąd!!!

szkoda ze na emisje nie maja wpływu własciciele ogrodu aby wyeliminowac BYKI!

dla mnie ok tylko taki duzy ogród to ze 3 odcinki mozna by nagrac aby pokazac wszystko we włsciwym świelte rówiez mam czasowy niedosyt spodziewałam sie wiekszych wrazeń.

a reszta niedociagniec ... nic to ...ja tam uwazam ze: dobrze że trawy nie malowali

AlKa 09:32, 16 lis 2014

Ja obejrzałam 2 razy. wszystkim znajomym nakazałam ogladać i chwaliłam się, że mam od Ciebie werbenę. Choć nie znamy się osobiście to jakbym Cię znała, fajnie było usłyszeć Twój głos.
Ogród cudnie się prezentował, rozumiem że czujesz niedosyt, ja też stwierdzam, że za krótkie te odcinki
Lukasz2013 09:34, 16 lis 2014

Aniu super. Pozdrawiam
lojalna_ 09:40, 16 lis 2014

Czuje niedosyt i zachwyt...skoro jeszcze tyle do pokazania u Ciebie to zapewne jeszcze przyjac chca na mus

Jestem zaskoczona zawsze piszesz o buszu, nieuporzadkowaniu ....a tutaj rabatki cycus bukszpan, tulipanki fiu fiu .....urok ma ogromny Twój ogród i to miejsce z trawami , które ostatnio na fotkach pokazywałas

Mus sie wprosic do Ciebie taki sowizdzoł z wielka wiedza i wielkim sercem, Twój eMus to To zaradny pan domu swietna i ciepła rodzinka i dlatego tak wszystko z cudnie rosnie z mini na maxi

Muminek bezkonkurencyjny i po co sie było tak bac ? Gratuluje