Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 09:45, 16 lis 2014

I Everesta nie pokazali... a to nieodłączny element ogrodu.... prawdziwy ogrodnik

Ja go pokażę.. a co....

Przesadzanie drzewa było po to by pokazać jak za pomocą drabiny można łatwo samemu przesadzić duży okaz.. zabrakło tego co najistotniejsze....

Sorki że narzekam.. nie sądziłam, że to będę robić.. ale jestem nieco zawiedziona...

yolka 09:49, 16 lis 2014

Gratuluję. tak szbko mimął program, za krótko, za mało. Ogrodem i Tobą jestem zachwycona. Najbardziej podobał mi się oczywiście nr 1 Muminek Feliks, a potem ognisko, coś niesamowitego. Reszta także cudowna.
Masz nowego kuzyna w osobie mojego M. Jest dziś w pracy i jak nie ma roboty to z kolegami ogladają głównie sport, M wymyslił, że powie kolegom że w Mai bedzie jego kuzynka no i program udało się obejrzeć, wszyscy byli za. Jeszcze raz gratuluje występu
zbigniew_gazda 09:49, 16 lis 2014

Aniu i Kazik - pozdrawiamy Was. Byliśmy z Krysią 2 razy u Was na zjazdach spotkaniowych. Nie dziwię się że masz niedosyt- też go mam. Nie został oddany w pełni klimat tego pięknego ogrodu. Wypadliście z Kazikiem wspaniale. Przy okazji pozdrówka dla Konstancji.
ane3ka 09:56, 16 lis 2014

Aniu, GRATULACJE!
Jesteś wulkanem energii i oceanem pasji! Pozdrawiam!
lojalna_ 09:57, 16 lis 2014

Brakowało go fajnie ze jest
Madzenka 10:00, 16 lis 2014

Aniu obejrzałam i jestem zachwycona i ogrodem i Tobą. O Muminku nie wspomnę bo to oczywista oczywistośc.
Jeśli Twój ogród wygląda piekniej niz w TV to czas szczęki zbierac. Mój M był pod wrażeniem, tak wielki ogród a tak pieknie obsadzony i zadbany. Tlumaczyłam, że tylko taki wulkan energii jak Ty jest w stanie taki ogród stworzyc.

Nie przypuszczałam, ze jest aż tak kolorowy, zdjęcia jednak nie oddają rzeczywistości. Ta feria barw mnie zachwyciła.
Oglądam Twój ogród niemal od trzech lat, codziennie, o kazdej porze roku a jednak dzisiaj zobaczyłam go jeszcze piękniejszym niz przypuszczalam.

Ps. I Ty taka naturalnie enrgetyczna
roma2 10:06, 16 lis 2014

No Ogrodnika Everesta faktycznie mi brakowało. Dobrze, że Go pokazałaś!
alinak 10:08, 16 lis 2014

Ania no niestety takie bogactwo roślin i tyle rabat nie sposób chyba pokazać w tak krótkim czasie .musieliby zrobić godzinny program .ale tych rabat z tyłu domu w ogóle nie pokazali .
NO i dlatego siem cieszę że byłam 4 razy w realu i wiem że jest jeszcze piękniej .
ale prawdę powiem że zrobiłaś na mnie wrażenie ,bo nic a nic nerwa nie było widać . pięknie opowiadałaś o swojej pasji .
zawsze jak "SWOJE " OGRODY TO PRZEŻYWAM Z RADOŚCIĄ
Olili 10:10, 16 lis 2014

I co ja mam napisać jak wszystkie słowa to za mało???????
I czy ktoś wie dlaczego mnie oglądając niby po prostu ogród co rusz ogarniało wzruszenie... Ciekawam jak Konstancja sobie radziła,bo ja na jej miejscu to nie wiem czy bym ekran telewizora przez łzy widziała

Wczoraj córka mi tłumaczyła jaki by chciała mieć ogród busz, ale nie busz..różne kwiatki kolorowe ale nie tak od sasa do lasa itd..i oglądała ze mną dziś Twój ogród i euforia bo to jest właśnie dokładnie TAKI ogród jak ona chce żebyśmy mieli

Dla nas ogród zachwycający ...Ty niesamowita,mąż - wiadomo ,wnuczuś - hmm uwielbiam dzieci(cud świata) więc nie mogę zaczynać wywodu ,bo nie skończę

Jedynie niedosyt ..mało..mało...może gdyby program trwał ze dwie godziny to bym się nacieszyła..??

Jeśli Ty wiesz,że mogli pokazać jeszcze wieele piękna..a tego nie zrobili to rozumiem co czujesz ...choć dla nas oglądających to był cudny spacer po Twoim ogrodzie.

A z drabiną do przesadzania drzewka ...rzeczywiście śmieszne,że nie pokazali idei
Olili 10:14, 16 lis 2014

Everesta miziam po pyszczku i za uszkiem