Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 10:15, 13 gru 2014

agata19762 napisał(a)
no to ładnie ...śledziłam wątek i coś przegapiłam
myślałam, że wiankowanie nie dojdzie do skutku...była cisza w tej sprawie...
materiał naskładany, nakupiony i codziennie coś sama dłubałam,
ale czekałam na spotkanie z WAMI ...bardzo liczyłam na nie ...
no trudno ....
nie dzwoniłam, bo mój telefon diabli wzięli...
padł całkowicie wyświetlacz ...(takie superaśne te dotykowe )
i zżarło mi wszystkie numery, fotki ....

Trąbiłam u siebie kilka razy.. zgłosiła się Madzia i Renia oraz Marysia (jeszcze bez wątku ale ogrodowiskowa). Potem Reni popsuło się auto, mi popsuł się pies i to na cacy.. chętnych nie było, odzewu nie było.. to ile mogę zapraszać??? Nawet napisałam że nasze dziewczyny są niestety mniej zorganizowane i towarzyskie od np wrocławskich. Temat upadł z braku chętnych.
Wiem, że masz teraz inne problemy na głowie niż wianki, widziałam, że już sobie robiłaś sama, to nawet nie dzwoniłam. Szczególnie, że masz do mnie daleko.

A wczoraj to był taki spontan na ostatnią chwilę... i też coś pisałam , że się zbieramy..

Z drugiej strony wczoraj tak wiało, że może i dobrze, że nie jechałaś bo bym się bała o Ciebie..
Mala_Mi 10:19, 13 gru 2014

lojalna_ napisał(a)
Zgodze sie zawsze dwa razy pikniejsze w realu niz na zdjeciach ozdoby wychodza pracusie i zadnej lampki czerwonego nie było....Anka !

Wszystkie były autem... i same... bez kierowcy ..
Mala_Mi 10:23, 13 gru 2014

jankosia napisał(a)

Ależ wam tam wesoło Ja to chyba potrzebuję śniegu żeby poczuć klimat robienia wianków. Właśnie siedzę i układam suche kwiaty dzikiej marchwi (czy jak tam się zwie te chwasty)- czyli iście jesiennie. Wrzućcie potem trochę zdjęć żeby można było bezczelnie zmałpić. Bawcie się dobrze

Nie ma co zmałpiać.... wydarłyśmy co miałyśmy i wrzucałyśmy co jakoś pasuje.. na drugi raz już będziemy mądrzejsze i się lepiej przygotujemy. Ale za to było tfffórczo.. bo wszytko poszło na podłogę i gdzie się da.. i co zrobić z tego co się ma .... a jak zawsze ma się nie to co potrzeba

10:50, 13 gru 2014
Mala_Mi napisał(a)
Po walce weszło... poddaję się

Piękne! Jak nie lubię czerwieni (choć stwierdzam, że to głupie twierdzenie czegoś nie lubić, bo liczy się co i z czym się zestawi) - tak tutaj na mahonii nie wyobrażam sobie innego koloru. Ja też wiankuję - pierwszy raz! 3 poszły już do przyjaciół, wczoraj powstał czwarty. Kolejne czekają.
Viola 11:06, 13 gru 2014

Akcja wiankowa super, wianki fajne, a dziewczyny jeszcze fajniejsze
jankosia 11:41, 13 gru 2014

A ten z białych gałązek to gotowa podstawa czy własnej roboty. Zdarzyło mi się wyplątać z wierzby i suchy malować ale zawsze albo coś prześwitywało albo farbę było widać Coś robiłam źle, tylko nie wiem co. Jak to piękne dzieło powstało? Podpowiedzcie proszę
Piotr_ 13:35, 13 gru 2014

Ooo szalone wiły i wiły a ja ostatnio przejeżdżałem kolo cb. ale za bardzo czasu nie miałem by wpaść do cb. na chwile....
Nawet czasu mi brak na wianki nic nie mam porobione jedynie banki
Morze po niedzieli coś ruszę do przodu
Anita1978 14:34, 13 gru 2014

Fajne wiankowanie! bardzo ładne wianuszki wyszły, te ze sklepu faktycznie do niczego, nie to co własne
Miło było was zobaczyć!
malgorzata_s... 16:01, 13 gru 2014

Anuś cudne wianki i uśmiechniętej kobietki to jest to Ja wczoraj dola załapałam, nic mi nie szło, grzyb mi urósł w składziku i wielkie sprzątanie było i nerwy. Poryczałam się nawet ze złości. Dzisiaj trochę przeszło jak ten wiatr i nawet ogród ozdobiłam, chociaż światełek znaleźć nie mogę. Poczytałam miłe wpisy u mnie i już się uśmiecham Oj ten grudzień.
yolka 16:24, 13 gru 2014

Nie chodzi przecież o to żeby wianki były super ładne i nie daj B... modne, chodzi o mile spedzony czas, atmosferę, przyjazne rozmowy, żarty na kazdy temat. A wianki i tak wyszły piękne. Pozdrawiam Was wszyskie