Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

monteverde 22:21, 13 gru 2014

Mala_Mi napisał(a)
Dziś byłam grzeczna i był u mnie Mikołaj.. spóźnił się trochę... ale latam z tą dmuchawą do liści , a tu listonosz woła mnie przez płot... paczkę przyniósł... Oczywiście poleciałam zobaczyć co tam jest.. liście nie uciekną .. a tam 5 dużych bombek... dla każdego w rodzinie.. ładnie ozdobione

Aniu - Mikołaju... wzruszyłam się bardzo.. to było pierwsze wrażenie... po prostu się wzruszyłam..
I Muminek ma pierwszą swoja bombkę, podpisaną...
A na widok bombki dla mnie roześmiałam się od ucha do ucha.... i Wy chyba też to zrobicie.. PO prostu czaderska bombka.. i Mała Mi też jest w kolorze czerwonym!!!

Ja juz się do niej uśmiechnęłam, super
AlKa 23:01, 13 gru 2014

Szalone kobiety. Super wianki wyszły.
Pomyślec że za 10 dni Święta
elzbieta_g 10:26, 14 gru 2014

Mala_Mi napisał(a)

śliczne wianki i twórczynie mega radosne pozdrawiam Was dziewczyny
bombka z Mi rewelacyjna
Mala_Mi 10:38, 14 gru 2014

Sorki, że nie każdemu odpowiadam, ale nie wyrabiam czasowo .. zresztą tak jak i Wy.

Renia - dobrze, że Aleksandra Cię nie dogoniła .. bo pizgała jak w kieleckim.. martwiłam się jak dojedziesz do domu. Miałaś najdalej.

Haniu - to nasza Matylda wcieliła się w takiego Mikołaja .... jak ubiorę choinkę to zaprezentuję resztę członków rodziny.. ale portret mam tylko ja

Kacha 123 - ogród u mnie płaski,nie to co u Ciebie, ale za to mój wątek jest zawsze pod górkę dla odwiedzających.. pędzi jak szalony sam z siebie. By już nie napędzać to staram się odpowiadać grupowo. A tak wogle to witaj u mnie

Luki - z wiankowaniem jak z ogrodem, można nie mieć talentu ale wystarczy mieć trochę chęci.. i lepiej - gorzej ale coś tam wyjdzie.. Za to żurawki mi w tym roku padają.... i to nie od opuchlaków, tylko chyba jakiś grzyb je dopadł.. grrrr. Wiosną będzie dzielenie, odmładzanie i ratowanie .. o ile do wiosny coś przeżyje. Jak się nie pozbierają to mam dużo miejsca na coś innego. Łukasz a co sądzisz o odmładzaniu żurawek za pomocą radykalnego przycięcia, nisko nad ziemią????
Mala_Mi 10:41, 14 gru 2014

Muminek sie zaczyna budzić.. chyba będzie po forum..

Aniu Monte - mi też banan z ryjoka nie schodzi.. zastanawiam sie czy nie założyć na 4000 nowego wątku już z inną nazwa wątku Oczywiście Ogród małej Mi

Alka - rok zleciał błyskawicznie...... zima może lecieć szybko, tylko dlaczego lato też to zrobiło?????

Ela - w tej grupie mi brakuje Małego Głoda

Zdążyłam odpowiedzieć... ufff
Madziarzeszow 10:55, 14 gru 2014

Aniu dopiero teraz chwilka dla siebie i forum.
Wielgaśne podziękowania za zaproszenie i świetną zabawę , z Wami na koniec świata zawsze

Wianki wychwalone przez znajomych i ema Zdolniachy z nas
leon60 11:17, 14 gru 2014

Świetne spotkanie miałyście i cudne ozdoby łapkami zrobiłyście, zdolniachy Szkoda, że ostatnio nie mam czasu na nic bo też bym była...
Prezent przepiękny
ell 11:31, 14 gru 2014

bańka ekstra
ewa004 12:40, 14 gru 2014

Aniu chciałam się przywitać ,i powiedzieć Ci że mam poczucie humoru ,i chce żebyś o tym wiedziała
gierczusia 12:41, 14 gru 2014

Piękna ta bombka z Mała Mi .. Dla autorki mega gratulacje .. Banan mi wyskoczył , jak Was na wiankowaniu zobaczyłam i zal się zrobiło ,ze mam tak daleko..

O chorym Evereście poczytałam lepiej mi się zrobiło , jak doszło do mnie ,że już z nim lepiej..dbajcie o siebie Aniu , jak tylko się da...

Ściskam mocno